Τα κομμωτήρια είναι κλειστά λόγω των μέτρων για την αποτροπή της περαιτέρω επέκτασης της πανδημίας Covid-19 και η Heidi Lee Oley -προηγουμένως διηύθυνε το Chroma Station Salon, στην Ατλάντα της Πολιτείας της Τζόρτζια- είναι άνεργη. Με την αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων, η ίδια και ο σύντροφός της, ο Geoffrey Clark, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την πόλη και να αποσυρθούν στο μικρό σπιτάκι της στη Βόρεια Τζόρτζια, μακριά από τον κόσμο, και όπου έχουν τη δυνατότητα να αφήνουν τα δυο σκυλιά τους να κάνουν βόλτες έξω στη φύση.

Μετά από λίγο όμως, η Oley βαρέθηκε. Κι αποφάσισε να διασκεδάσει την ανία της εξασκώντας την τέχνη της στην κόμη του συντρόφου της. Τις καθημερινές δημιουργίες της τις ανέβαζε στον λογαριασμό της στο Instagram και σύντομα απέκτησε μεγάλο αριθμό followers, αναφέρει το ΑΠΕ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Toaster hair – more at @heidileeoleyhair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Lee Oley (@heidileeoley) στις

«Είχα αυτή τη λαμπρή ιδέα να κάνω μπούκλες τα μαλλιά του και να τον μετατρέψω σε Τζορτζ Ουάσινγκτον» δήλωσε, γελώντας, στο TODAY Style.

Το ζευγάρι αφιερώνει κάθε μέρα τουλάχιστον μία με δύο ώρες στο πρότζεκτ και οι φωτογραφίες των «δημιουργιών» στο τριχωτό μέρος της κεφαλής του Clark έχουν γίνει hit στο διαδίκτυο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Go to @heidileeoleyhair for more. #zoolander

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Lee Oley (@heidileeoley) στις

«Μου αρέσει αυτό γιατί δεχόμαστε διάφορα σχόλια από ανθρώπους που είναι εκεί έξω -τους υγειονομικούς- στα οποία λένε ότι ενθουσιάζονται να επιστρέφουν σπίτι και να βλέπουν μια καινούργια φωτογραφία μου» είπε, στο TODAY, ο Clark. Η αγαπημένη του κόμμωση είναι αυτή που η Oley εμπνεύστηκε από τον «Πόλεμο των Άστρων». «Αυτή της Πριγκίπισσας Λέια ήταν μεγάλη απόλαυση» εκμυστηρεύθηκε.

«Ελπίζω να μπορούμε να είμαστε πιο ανοιχτοί στο να έχουμε όποιο στυλ θέλουμε, και να στηρίζουμε το πρόσωπο που αγαπάμε» τόνισε, από την πλευρά της, η Oley. «Γιατί δεν υπάρχει λόγος να εκφέρουμε κρίσεις (οποιαδήποτε στιγμή), αλλά ειδικά σε μια περίοδο σαν τη σημερινή, και είναι απλά μια διασκέδαση». Δεν σκοπεύουν να συνεχίσουν το πρότζεκτ-παιχνίδι μετά τη λήξη της καραντίνας, αλλά όπως διευκρίνισε η Oley «έχουμε μια ζωή στην οποία θα επιστρέψουμε αλλά, πιθανά, μια φορά την εβδομάδα ή, μια φορά στις δυο βδομάδες… ο Geof και το alter ego του μπορεί να εμφανίζονται».