Η 46χρονη Suzette Hall που χτένιζε και κούρευε τους άντρες τόπλες συνελήφθη στο Κολοράντο την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά όχι για το λόγο που φαντάζεστε.

Ο λόγος που οδήγησε στη σύλληψη δεν ήταν ο ξεχωριστός τρόπος που είχε επιλέξει για να κουρεύει τους άντρες η Suzette Hall, αλλά το ότι εξασκούσε αυτό το επάγγελμά στο «Rebel Barber» χωρίς να έχει ειδική άδεια.

Η εφημερίδα Longmont Times-Call αναφέρει ότι η κομμώτρια είχε βάλει διαφήμιση στο Craigslist, προσφέροντας κούρεμα και χτένισμα τόπλες έναντι 45 δολαρίων.

Ο πρώην σύζυγός της Hall, σύμφωνα με το Time, δηλώνει ότι η Hall περίμενε να βγει η άδεια της, ενώ είχε κάνει αίτηση και για «άδεια για γυμνούς κομμωτές». Η αστυνομία αρνείται την ύπαρξη της τελευταίας άδειας.

Πάντως, η Hall είναι γνωστή στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για κλοπή ταυτότητας, αυτοκινήτων αλλά και παράνομη κατοχή όπλου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.