Ένας άνδρας συνελήφθη στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, καθώς, σύμφωνα με την Αστυνομία, σκότωσε τη σύντροφό του στο ξύλο, βιντεοσκόπησε την πράξη του, και στη συνέχεια κάλεσε αυτοκίνητο της Uber για να μεταφέρει το κορίτσι, ετοιμοθάνατο, στο νοσοκομείο.

Ο 23χρονος Nicholas Forman έχει καταγραφεί σε βίντεο από κινητό, το οποίο οι αρχές πήραν στα χέρια τους με ένταλμα, να χτυπά τη σύντροφό του, ενώ εκείνη ήταν ακίνητη, σε έναν κήπο στην κομητεία Μοντγκόμερι της Φιλαδέλφεια.

«Αυτό παθαίνουν οι ψεύτες που απατούν» ακούγεται να λέει ο άνδρας, που πιστεύεται πως είναι ο Forman.

Σύμφωνα με το NBC Philadelphia, ο 23χρονος είπε αρχικά ψέματα πως η κοπέλα είχε βγει για ποτά την προηγούμενη ημέρα και πως της είχαν επιτεθεί τρεις γυναίκες αλλά όταν γύρισε σπίτι το βράδυ ήταν καλά.

Όπως όμως καταγράφεται στα δικαστικά έγγραφα, ο ξυλοδαρμός της άτυχης 22χρονης Sabrina Harooni άρχισε το προηγούμενο βράδυ σε άλλο αυτοκίνητο της Uber, που είχε παραλάβει το ζευγάρι από εστιατόριο όπου παρακολούθησε το Super Bowl το βράδυ της Κυριακής.

Ο οδηγός είπε στην Αστυνομία πως ο Forman χτύπησε τη Harooni μέσα στο αυτοκίνητο, όταν εκείνη αστειεύτηκε πως λάμβανε μηνύματα από έναν πρώην της, απαιτώντας να δει τα μηνύματα αυτά.

Αλλά η οργή του Forman εντεινόταν και η Harooni του είπε «Με τρομάζεις!», όπως μετέφερε ο οδηγός, ο οποίος άκουγε το ζευγάρι να τσακώνεται και τον Forman να λέει στη Harooni πως δεν θα την άφηνε να μπει στο σπίτι του μέχρι να του δώσει το γ@@ενο κινητό.

Τελικά, όπως αναφέρει η New York Post, ο οδηγός έφυγε όταν πλέον δεν μπορούσε να τους ακούει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Forman κάλεσε άλλο ταξί της Uber τη Δευτέρα, για να μεταφέρει τη χτυπημένη Harooni  στο νοσοκομείο, όπου και άφησε αργότερα την τελευταία της πνοή.

Ο 23χρονος συνελήφθη στο σπίτι του και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Forman έχει ιστορικό συλλήψεων από το 2014  κι έχει ομολογήσει την ενοχή του για ανεξέλεγκτη συμπεριφορά, παράνομη είσοδο και παρενόχληση. Μετά το τελευταίο μοιραίο περιστατικό οδηγήθηκε στη φυλακή χωρίς εγγύηση.