Ένας σεσημασμένος δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων με πολύ διακριτικά τατουάζ στο κεφάλι και το πρόσωπο «κατάπιε μία σακούλα μεθαμφεταμίνη και παρ’ ολίγον να χτυπήσει πάνω σε περιπολικό της αστυνομίας μετά από στοπ».

Το περιστατικό σημειώθηκε αφού αστυνομικοί προσπάθησαν να τον σταματήσουν για παραβίαση του σήματος κυκλοφορίας, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο 43χρονος Darrell Bailey δεν σταμάτησε όταν του έκαναν σήμα οι αστυνομικοί, έπεσε πάνω σε έναν φράκτη και στη συνέχεια κατάπιε μια σακούλα μεθαμφεταμίνης ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από τις Αρχές, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Polk County των ΗΠΑ.

Σε βάρος του Bailey εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον σταματήσουν στον δρόμο για την παραβίαση του στοπ.

Darrell Bailey had a warrant (two counts for failing to register as a sex offender). Deputies tried to stop him, but he…

Posted by Polk County Sheriff's Office on Thursday, January 30, 2020

Ο ύποπτος φέρεται να έκανε αναστροφή και να απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον καταδίωξαν και πραγματοποίησαν έναν ελιγμό για να ακινητοποιήσουν το όχημα.

Ο Bailey στη συνέχεια παρ’ ολίγον να χτυπήσει το περιπολικό πριν να σταματήσει αναγκαστικά, αφού προσέκρουσε σε έναν φράκτη και σε μια αποθήκη.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο ύποπτος παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να διαφύγει επειδή γνώριζε την ύπαρξη ενταλμάτων και επειδή είχε πάνω του ποσότητα μεθαμφεταμίνης.

Μάλιστα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι κατάπιε τη σακούλα με τα ναρκωτικά ώστε να μην εντοπιστούν. Για το περιπολικό που παρ’ ολίγον να χτυπήσει, είπε ότι προσπαθούσε να το αποφύγει.

Στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητα Alprazolam και σύνεργα για ναρκωτικά.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας είπε για τον Bailey: «Αυτή ήταν μία επική γκάφα για τον τύπο. Είχε εις βάρος του ένταλμα για σεξουαλικά εγκλήματα, δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών, απέτυχε να διαφύγει – έκανε πολλές επιλογές σήμερα, αλλά απέτυχε πολλές φορές στις επιλογές του. Ωστόσο είμαστε ιδιαιτέρως ευγνώμονες που δεν χτύπησε το περιπολικό».

Φωτογραφία αρχείου