Στη σύλληψη ενός 20χρονου μοντέλου προχώρησαν οι αρχές της Κίνας αφού πόζαρε γυμνό σε πάρκο για παιδιά και στη στη συνέχεια μοιράστηκε τις φωτογραφίες στα social media.

Η Zhang, όπως είναι το επίθετο του μοντέλου, προσέλαβε έναν φωτογράφο προκειμένου να την απαθανατίσει γυμνή σε πόζες στο πάρκο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με αποτέλεσμα να έρθει κι αυτός αντιμέτωπος με το γράμμα του νόμου αφού συνελήφθη και αυτός για διασπορά πορνογραφικού υλικού επειδή και ο ίδιος ανήρτησε τις φωτογραφίες στα social media, σύμφωνα με την Daily Mail.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το 20χρονο μοντέλο υποστήριξε ότι πόζαρε γυμνή επειδή πίστευε ότι είχε καλή σιλουέτα ελπίζοντας οι φωτογραφίες να καταγράψουν τη νιότη της. Η ίδια υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως το να ποζάρει γυμνή ήταν παράνομο.

Το κινεζικό δίκαιο προβλέπει ότι όποιος εκθέτει το κορμί του σε δημόσια θέα ή έχει απρεπή συμπεριφορά μπορεί αρχικά να κρατηθεί έως και για 10 ημέρες ενώ εάν κριθεί ένοχος για διασπορά πορνογραφικού υλικού μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και σε ισόβια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.