Ένας αστυνομικός στο Κάνσας των ΗΠΑ σοκαρίστηκε όταν αγόρασε καφέ σε κατάστημα της αλυσίδας McDonald’s και είδε γραμμένο στο πλαστικό κύπελλο «γ@@@@ένο γου@@@νι».

Όπως αναφέρει η New York Post, ο επικεφαλής της αστυνομίας του Herington ανέφερε ότι ένας από τους άνδρες της υπηρεσίας πέρασε από το κατάστημα το περασμένο Σάββατο και εκεί έλαβε το προσβλητικό μήνυμα.

«Αυτό είναι αυτό που πλήρωσε» ανάρτησε στο Facebook ο Brian Hornaday, μαζί με μια φωτογραφία με το κύπελλο καφέ.

«Αυτό πιθανότατα είναι μεμονωμένη ενέργεια ενός ατόμου και δεν εκπροσωπεί την εταιρεία» είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας.

Όταν το περιστατικό έγινε γνωστό στον κολοσσό του φαστ-φουντ, προσφέρθηκε στον αστυνομικό ένα δωρεάν γεύμα.

«Όχι ευχαριστώ. Ένα Big Mac και μια μεγάλη μερίδα πατάτες δεν επανορθώνουν αυτό που έγινε» είπε ο Hornaday. «Ο βετεράνος των ΗΠΑ που συνεχίζει να υπηρετεί αξίζει πολύ περισσότερα».

Μέχρι την περασμένη Κυριακή το ποστ είχε περισσότερα από 4.500 share.

Υπάλληλοι στο συγκεκριμένο κατάστημα McDonald’s ανέφεραν σε τοπικά Μέσα ότι διεξάγεται εσωτερική έρευνα για το περιστατικό.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο, καθώς πριν από περίπου έναν μήνα αστυνομικός στην Οκλαχόμα είχε πάει στα Starbucks και πήρε ένα κύπελλο καφέ με κολλημένο χαρτί που έγραφε «Γουρούνι». Η αλυσίδα προχώρησε στην απόλυση της υπεύθυνης του συγκεκριμένου καταστήματος.