Ένας άντρας φανερά αγανακτισμένος και θυμωμένος έκοψε το πέος του βιαστή της γυναίκας του. Ωστόσο, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύει με μεγαλύτερη ποινή από τον βιαστή.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Shevchenkovo, στην Ουκρανία. Η γυναίκα είχε φύγει από ένα εστιατόριο που ήταν με φίλους και επέστρεφε στο σπίτι της.

Ωστόσο, καθώς πήγαινε προς το σπίτι της ο 25χρονος Dmitry Ivchenko της επιτέθηκε από πίσω. Της έκλεισε το στόμα και την πέταξε στους θάμνους με σκοπό να την βιάσει χωρίς να τους δει κάποιος, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο 27χρονος σύζυγός της γυναίκας έφυγε από το εστιατόριο 10 λεπτά μετά από εκείνη. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι τους άκουσε έναν θόρυβο από τους θάμνους.

Πλησίασε για να δει τι συμβαίνει και τότε είδε τον 25χρονο να πνίγει από το λαιμό τη γυναίκα του ενώ τη βίαζε. Αμέσως ο σύζυγός της γυναίκας του επιτέθηκε και με μπουνιές κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον ρίξει κάτω.

Αμέσως μετά, έβγαλε το στρατιωτικό του μαχαίρι και του έκοψε το πέος. Οι φωνές του βιαστή αλλά και του συζύγου του θύματος ξεσήκωσαν το χωριό που έτρεξε στο σημείο.

Ο 27χρονος αφού έκοψε το πέος του βιαστή έφυγε σε κατάσταση σοκ ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη. Ο βιαστής αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης πέντε ετών ενώ ο σύζυγός του θύματος 8 χρόνια.

Η γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού παρακολουθείται από ψυχολόγους μιας και είναι σε πολύ κακή κατάσταση ενώ οι γιατροί δεν έχουν κάνει γνωστό το αν γίνεται να πραγματοποιηθεί επανασυγκόλληση πέους.