Όταν η 26χρονη Megan Willis από τη Βαλτιμόρη κανόνιζε ο 49χρονος Mark Stone να είναι DJ στον γάμο της, δεν μπορούσε προφανώς να φανταστεί πως θα τον ερωτευόταν και πως θα γινόταν ο επόμενος σύζυγός της.

Η Willis συνάντησε τον Stone ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για να κανονίσει τον γάμο της. Η αδελφή της Kristen ήταν εκείνη που «έκλεισε» τον συγκεκριμένο DJ για να παίξει μουσική στον γάμο.

Έναν χρόνο μετά, όπως γράφει η εφημερίδα Metro, ο έγγαμος βίος αποδείχθηκε δύσκολος και η Megan επισκέφθηκε και πάλι την αδελφή της στη Νέα Υόρκη για να συμβουλευτεί την αδελφή της.

Όταν βρέθηκαν στο μαγαζί όπου ο Mark έπαιζε μουσική, η Megan συζητούσε μαζί του και το ζευγάρι άρχισε να περνά πολύ καλά.

Ο Mark μιλούσε στη Megan για τα προβλήματα του δικού του γάμου, που μετρούσε ήδη 27 χρόνια, και οι δυο τους δέθηκαν παρηγορώντας ο ένας τον άλλο.

Παρέμειναν φίλοι μέχρι το 2018, όταν οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο της Megan. Οκτώ μήνες αργότερα, το ζευγάρι μετακόμισε στη Βόρεια Καρολίνα και ήταν επισήμως μαζί.

«Ο Mark ήταν αρχικά μόνο φίλος μου, αλλά μου αφιέρωνε λίγο χρόνο κάθε μέρα, να δει τι κάνω. Απολαμβάναμε τις συζητήσεις μας, είτε ήταν χαζές είτε σοβαρές» περιγράφει η Megan. «Η υποστήριξή του σήμαινε πολλά για μένα».

«Όταν συνειδητοποίησα πως ο γάμος μου είχε τελειώσει, παραδέχθηκα και την αγάπη που ένιωθα για τη Megan» περιγράφει από την πλευρά του ο Mark. «Όσο τη γνώριζα, ανακάλυπτα έναν άνθρωπο που γέμιζε την καρδιά και την ψυχή μου με αγάπη».