Ρωσία: Καταργούνται περισσότερες από 20.000 κανονιστικές πράξεις από εποχής Σοβιετικής Ένωσης

Η ρωσική κυβέρνηση πραγματοποιεί μια ευρεία κανονιστική μεταρρύθμιση, γνωστή και ως «ρυθμιστική γκιλοτίνα»


ΚΟΣΜΟΣ
23:00
11/09/2019
Ρωσία: Καταργούνται περισσότερες από 20.000 κανονιστικές πράξεις από εποχής Σοβιετικής Ένωσης
1
loading

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ έδωσε εντολή για την κατάργηση έως το τέλος του έτους χιλιάδων κανονιστικών πράξεων που θεσπίσθηκαν επί Σοβιετικής Ένωσης και επί σοσιαλιστικής Ρωσίας και ισχύουν μέχρι σήμερα, όπως δήλωσε ο ίδιος κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ντιαλόγκ» που μεταδίδεται από το κανάλι «Ρωσία-24».

Η ρωσική κυβέρνηση πραγματοποιεί μια ευρεία κανονιστική μεταρρύθμιση, η οποία χαρακτηρίζεται «ρυθμιστική γκιλοτίνα», στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει και η κατάργηση των εν λόγω κανονιστικών πράξεων.

Στην εκπομπή παρευρίσκετο και ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Κονσταντίν Τσουϊτσένκο και αρμόδιος για την εφαρμογή της «ρυθμιστικής γκιλοτίνας», ο οποίος ανέφερε ότι γίνεται λόγος για 20.419 κανονιστικές πράξεις. Ο Ρώσος πρωθυπουργός του ζήτησε να απαριθμήσει μερικές και εκείνος ανέφερε ως παράδειγμα τέτοιων κανονιστικών πράξεων το διάταγμα του Σοβιέτ των λαϊκών επιτρόπων της Ρωσικής Σοβιετικής Ομοσπονδιακής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας (ΡΣΟΣΔ) του 1917 «Για την οκτάωρη εργασία» και την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της ΡΣΟΣΔ του 1978 με τίτλο «Ζητήματα της εθνικής ένωσης εκτροφέων κουνελιών και ερασιτεχνών εκτροφέων γουνοφόρων ζώων».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar STAHANOF

    Καταργείται το 8ωρο,καταργείται ο ενας μήνας άδεια καλοκαίρι η χειμώνα. Καταργείται η δωρεαν και πλήρη παιδεία και υγεία. Καταργούνται τα 2 έτη στις νέες μητέρες. Καταργείται το προνόμιο των Ρώσων για πολύ χαμηλή τιμή ρεύματος και θέρμανσης. Καταργείται η σύνταξη δτσ βαρέα επαγγέλματα 55 στους άνδρες και 50 στις γυναίκες,κ.λ.π.Κατά τα άλλα τους έφταιγε ο σοσιαλισμός.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει