Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου του 2,5 ετών αγοριού, το οποίο πνίγηκε σε πισίνα εξοχικής κατοικίας στην Αργάκα το απόγευμα του Σαββάτου (7/9).

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, το παιδάκι διέφυγε από την προσοχή των γονιών του και έπεσε στην πισίνα του σπιτιού τους. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5:45 το απόγευμα. Όταν είχαν συνειδητοποιήσει ότι έλειπε το αγοράκι, η οικογένεια άρχισε να το ψάχνει και σε κάποια στιγμή ο πατέρας το εντόπισε αναίσθητο στην πισίνα. Ο πατέρας ανέσυρε το μωρό και κάλεσε ασθενοφόρο και ιατρό. Στο σπίτι έσπευσαν και μέλη της Αστυνομίας.

Στο παιδί δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες (χρήση και απινίδωση για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς. Τελικά, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το άτυχο αγοράκι έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Πρόκειται για οικογένεια Ρώσων που διαμένουν μόνιμα στην Αργάκα. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα, Μάριο Ιγνατίου το άτυχο αγοράκι βρισκόταν με τους γονείς του στην Κύπρο του τελευταίους 6-7 μήνες, ενώ η οικογένειά του αγόρασε σπίτι στην Αργάκα με σκοπό τη μόνιμη διαμονή στο νησί.

Να σημειωθεί ότι τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου αγοριού θα καταδείξει η νεκροτομή που θα γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου το πρωί της Κυριακής (8/9).