Ακόμη και τους αστυνομικούς προκάλεσε έκπληξη το θράσος νεαρού άντρα που διέρρηξε ένα σπίτι τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο 19χρονος άντρας συνελήφθη λίγο μετά τη διάρρηξη στο σπίτι όπου είχε φροντίσει να μαγειρέψει κάτι για να φάει αλλά και να δώσει μια… συμβουλή στον έκπληκτο ιδιοκτήτη που τον είδε μπροστά του μέσα στη νύχτα, προτού ο τελευταίος καλέσει την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 19χρονος πεζοναύτης Γκάβιν Κριμ, διέρρηξε το σπίτι λίγο μετά της 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, την ώρα που ο κάτοικός του βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Ο Κριμ μπήκε στο σπίτι από μια ξεκλείδωτη πλαϊνή πόρτα και άρχισε το… μαγείρεμα. Στη συνέχεια έφαγε το φαγητό που είχε φτιάξει με όσα είχε στα ντουλάπια ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Όταν εκείνος πήρε είδηση τον διαρρήκτη και τον αντιμετώπισε, ο 19χρονος τον συμβούλεψε «να πάει να ξανακοιμηθεί»!

Τότε ο ιδιοκτήτης κάλεσε τον αστυνομία και ο διαρρήκτης έφυγε τρέχοντας από το σπίτι. Εντοπίστηκε αργότερα σε μια δασώδη περιοχή πίσω από το σπίτι που είχε διαρρήξει. Στους αστυνομικούς ομολόγησε ότι είχε μπει στο σπίτι και σύμφωνα με τις Αρχές είχε καταναλώσει αλκοόλ. Όπως ήταν λογικό, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες…