Ένα 8χρονο κορίτσι βιάστηκε από έναν 11χρονο και τους δύο μικρότερους αδελφούς του σε σχολείο της περιοχής Ramala στην Ινδία, σύμφωνα με καταγγελίες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το κορίτσι που βρίσκεται στο τρίτο έτος του σχολείου, βιάστηκε από τον μεγαλύτερο αδελφό, ο οποίος φοιτά στο έκτο έτος.

Το βασανιστήριο για τη μικρή σημειώθηκε στις τουαλέτες του ιδρύματος.

Ο πατέρας της 8χρονης ισχυρίζεται ότι και οι δύο νεότεροι αδελφοί ήταν παρόντες στο περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Το αν ενεπλάκησαν ή όχι είναι ζήτημα προς διερεύνηση» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος τόνισε ότι υπήρχαν ελλείψεις και προβλήματα στην έρευνα που διεξήγαγε το τοπικό τμήμα.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία της Ramala αρνήθηκε να δώσει στοιχεία για την υπόθεση για δύο εβδομάδες και ο επικεφαλής του τμήματος προσπάθησε να ασκήσει πιέσεις στην οικογένεια να αποσύρει τις κατηγορίες.

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός απομακρύνθηκε από τη θέση του.

«Στείλαμε το κορίτσι για ιατρικές εξέταση την Τρίτη και αναμένουμε τα αποτελέσματα» ανέφερε ο εκπρόσωπος της κεντρικής αστυνομίας. «Όταν σταθεροποιηθεί η κατάστασή της θα της πάρουμε κατάθεση και θα ακολουθηθεί η τυπική διαδικασία».

Ο θείος του κοριτσιού δήλωσε ότι ζητήθηκε στην οικογένεια από την τοπική αστυνομία αλλά και τους γηραιότερους του χωριού να αποσιωπήσει το γεγονός. Μάλιστα πρόσθεσε ότι όταν ανέφεραν το περιστατικό στη δασκάλα, εκείνη «συμπεριφέρθηκε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα».

«Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, η υγεία του κοριτσιού διαρκώς χειροτέρευε» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά από ειδικούς στα θέματα φύλου, η Ινδία είναι το χειρότερο μέρος του κόσμου για κορίτσια, ξεπερνώντας το Αφγανιστάν και τη Σαουδική Αραβία.

Η κυβέρνηση έχει κάνει προσπάθειες να αυστηροποιήσει τους νόμους, με τιμωρίες όπως η θανατική ποινή και μακροχρόνιες φυλακίσεις, αλλά δεν είχε ανάλογα αποτελέσματα.

Από τις 30.000 υποθέσεις βιασμού το 2016, μόνο μία από τις τέσσερις κατέληξε σε καταδίκη, σύμφωνα με τους Times of India.