«Παρελθόν» έχει ένας από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Ιταλού αστυνομικού

Συμμαθήτριά του λέει πως ήταν γνωστός «ως ένας που έπινε πολύ και δημιουργούσε καυγάδες»


ΚΟΣΜΟΣ
10:40
31/07/2019
«Παρελθόν» έχει ένας από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Ιταλού αστυνομικού
loading

Από τις ΗΠΑ έρχονται οι πληροφορίες για το παρελθόν ενός από τους κατηγορούμενους για τον φόνο του Ιταλού καραμπινιέρου Μάριο Τσερτσέλο Ρέγκα στη Ρώμη.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο δημοσιεύματα της αμερικανικής εφημερίδας San Francisco Chronicle, ο Φίνεγκαν Λι Έλντερ, ένας από τους κατηγορούμενους για το μαχαίρωμα του αστυνομικού, το 2016 είχε εμπλακεί σε μία διαμάχη για μία κοπέλα με συμμαθητή του, τον οποίο έστειλε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Εκείνην την εποχή, ο Έλντερ φοιτούσε στο αριστοκρατικό Λύκειο Sacred Heart Cathedral Preparatory και είχε χτυπήσει τον συμμαθητή του στη διάρκεια ενός πάρτι. Ο νεαρός κατέληξε στο νοσοκομείο με τραύματα «δυνητικά θανατηφόρα», σύμφωνα με την εφημερίδα, και παρέμεινε νοσηλευόμενος επί αρκετές εβδομάδες. Και τότε ο Έλντερ καταδικάσθηκε από δικαστήριο ανηλίκων, όμως η εφημερίδα δεν αναφέρει την ποινή που του επιβλήθηκε. Μετά τη σύλληψή του, ο Έλντερ εκδιώχθηκε από την ομάδα αμερικανικού φουτμπόλ του Λυκείου του.

Όπως επιβεβαιώνει στο ιταλικό πρακτορείο AdnKronos συμμαθήτριά του στο Λύκειο, ο Έλντερ ήταν γνωστός «ως ένας που έπινε πολύ και δημιουργούσε καυγάδες». Σύμφωνα με την ίδια, το παρελθόν συμβάν σημειώθηκε για τα «μάτια μίας κοπέλας» στις 29 Οκτωβρίου 2016 στο Πάρκο Στερν Γκρόουβ. Το παλιό του σχολείο δεν θέλησε να σχολιάσει.

Όπως ανέφερε ο θείος του, που εκτελεί χρέη εκπροσώπου της οικογένειας, μιλώντας στην Chronicle «τα παιδιά είχαν ορίσει συνάντηση για να μονομαχήσουν, πολλοί συμπαίκτες τους στην σχολική ομάδα το γνώριζαν και τους παρότρυναν»

Ο ίδιος τόνισε πως «γνωρίζω τον Φιν μία ζωή και ποτέ δεν τον είδα να χάνει τα λογικά του», προσθέτοντας πως μετά το συμβάν στο Sacred Heart ο ανιψιός του δεν τιμωρήθηκε, αλλά μεταγράφηκε στο Tamalpais High School εξαιτίας της ανάγκης να μετακομίσει η οικογένεια, λόγω της εργασίας του πατέρα του στο Μιλ Βάλεϊ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει