Ένα σοκαριστικό περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες Yellowstone National Park των ΗΠΑ, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου. Ένας βίσονας αγρίεψε και πέταξε με ορμή ένα 9χρονο κοριτσάκι στον αέρα, έπειτα από επίθεση που πραγματοποίησε σε μια ομάδα περίπου 50 ατόμων που βρισκόταν στο Old Faithful Geyser.

Όταν το ζώο άρχισε να ταράζεται με την παρουσία του κόσμου γύρω του, ξεκίνησε την επίθεση. Όσοι βρίσκονταν κοντά άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν, με το κοριτσάκι να μένει μόνο του και ανυπεράσπιστο, καθώς οι γονείς του δεν το πήραν μαζί τους.

Ευτυχώς, σύμφωνα με την Daily Mail, το παιδί δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά χρειάστηκε η μεταφορά του στο Old Faithful Lodge, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, ήδη έχει πάρει εξιτήριο, καθώς δεν χρειάστηκε κάτι επιπλέον.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που λαμβάνουν οι επισκέπτες του πάρκου, που πηγαίνουν για να παρακολουθήσουν από κοντά τους βίσονες, πρέπει να κρατούν μια απόσταση 25 μέτρων και άνω από το ζώο, ώστε να είναι ασφαλείς. Ωστόσο, σε αυτήν περίπτωση φάνηκε από το βίντεο ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο.