Δύο αδέρφια από τη Μεγάλη Βρετανία συναντήθηκαν ξανά για πρώτη φορά μετά από… 80 χρόνια! Ο 83χρονος σήμερα Ron Boyes από το Derbyshire και ο 80χρονος Fred από το Oxfordshire δόθηκαν σε διαφορετικές οικογένειες, όταν ο πρώτος ήταν 3 ετών και ο δεύτερος μωρό.

Παρότι έζησαν τη ζωή τους 150 χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλον, η πορεία της ζωής τους παρουσιάζει εκπληκτικές συμπτώσεις και ομοιότητες.

Και οι δύο μπήκαν στη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία όταν ήταν 18 χρονών, φτάνοντας στο βαθμό του υποσμηνία, έπαιζαν και οι δύο ποδόσφαιρο, παντρεύτηκαν και ονόμασαν τις κόρες τους Wendy!

Οι δυο τους έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά… δίνοντας ο ένας στον άλλο μια ζεστή αγκαλιά, γράφει η Daily Mail.

«Ήταν μια πολύ συγκινητική συνάντηση. Ξεκινήσαμε να μιλάμε και δε σταματήσαμε όλη τη μέρα» είπε ο Fred.
Κανείς από τους δύο δε γνωρίζει γιατί δόθηκε για υιοθεσία, κάτι που ανακάλυψαν ο καθένας για τον εαυτό του όταν μπήκαν στην αεροπορία. «Η ιστορία μας δεν τελειώνει εδώ. Ψάχνουμε για ακόμη έναν αδερφό που επίσης νομίζουμε ότι έχει δοθεί για υιοθεσία ενώ πιστεύουμε ότι είχαμε ακόμη έναν αδερφό ο οποίος πέθανε στον πόλεμο» πρόσθεσε.