Έκτακτα μέτρα από την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου

Αποφάσισε τη δωρεάν παροχή όλων των εθνικών κλήσεων


ΚΟΣΜΟΣ
21:36
29/03/2013
Έκτακτα μέτρα από την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου
1
loading

Σειρά έκτακτων μέτρων και ενεργειών για να βοηθήσει τους πελάτες της να αντιμετωπίσουν καλύτερα τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προκαλεί η οικονομική κρίση, έχει αποφασίσει η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου-ΑΤΗΚ ( Cyta).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της αποφάσισε τη δωρεάν παροχή όλων των εθνικών κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας που θα διενεργηθούν εντός του δικτύου Cyta (προς Σταθερά και Κινητά τηλέφωνα Cyta), για ολόκληρο τον μήνα Απρίλιο προς όλους τους πελάτες της. Για το θέμα αυτό, όπως σημειώνεται, έχει ήδη σταλεί επιστολή στο Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων για ενημέρωσή του.

Αποφάσισε, επίσης, την αναστολή των αποσυνδέσεων υπηρεσιών της, λόγω της ρευστότητας της οικονομίας και επανεξέταση του θέματος μετά τις 15 Απριλίου, ανάλογα με την κατάσταση, όπως θα έχει διαμορφωθεί, τη μετάθεση της ημερομηνίας πληρωμής λογαριασμών με τραπεζική εντολή, από τις 29 Μαρτίου στις 3 Απριλίου, τη δημιουργία ειδικής γραμμής επικοινωνίας (χωρίς χρέωση), από την Τρίτη 2 Απριλίου, με στόχο την ακόμα πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της σε θέματα εξοφλήσεων λογαριασμών και προσφοράς εναλλακτικών προτάσεων και λύσεων, για διευκόλυνσή τους.

Δείτε εδώ όλες τις δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο με συνεχή ενημέρωση από το newsbeast.gr.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar soalokin

    αυτό να ξερετε οτι σε ανάλογη περίπτωση δεν θα μπορεί να γίνει στην Ελλάδα, γιατι δεν υπάρχει καμία κρατική υπηρεσια παροχής τηλεπικοινωνιών. ήταν κάποτε ο ΟΤΕ και τον ξεπουλήσαμε στους "φίλους" μας τους γερμανούς...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει