Τζέιμι Όλιβερ: Η χρεοκοπία και τα εστιατόρια του διάσημου σεφ που σώθηκαν

Προστατεύονται οι 250 θέσεις εργασίας στα τελευταία εναπομείναντα μαγαζιά του πασίγνωστου brand


ΚΟΣΜΟΣ
15:24
14/06/2019
Τζέιμι Όλιβερ: Η χρεοκοπία και τα εστιατόρια του διάσημου σεφ που σώθηκαν
1
loading

Τα καταστήματα στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ της αλυσίδας εστιατορίων του διάσημου σεφ από τη Βρετανία Τζέιμι Όλιβερ σώθηκαν σήμερα από τη χρεοκοπία χάρη στη συμφωνία που σύναψε με τον όμιλο τροφίμων SSP, βάσει της οποίας προστατεύονται και οι 250 θέσεις εργασίας στα τελευταία εναπομείναντα μαγαζιά στη Βρετανία του πασίγνωστου brand του Όλιβερ.

Τον περασμένο μήνα, τα υπόλοιπα από τα εστιατόρια της αλυσίδας του στη Βρετανία χρεοκόπησαν, με αποτέλεσμα να μείνουν άνεργοι 1.000 άνθρωποι, καθώς τα καταστήματα σταμάτησαν αμέσως κάθε εμπορική συναλλαγή.

Αντιθέτως, τα εστιατόρια Jamie Oliver's Diner, Jamie's Italian και Jamie's Coffee Lounge στο Γκάτγουικ, νότια του Λονδίνου, μεταβιβάστηκαν στον όμιλο SSP, μια εταιρεία που διαχειρίζεται καταστήματα τροφίμων σε ταξιδιωτικούς προορισμούς, που τρέχει ήδη εστιατόρια του Τζέιμι Όλιβερ στο εξωτερικό, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Να λέμε αλήθειες

    Αποκάλυψε με θάρρος κ μεγαλείο ψυχής τα μεταλλαγμένα σκουπίδια των McDonald\'s, προκάλεσε τεράστιο σκάνδαλο το οποίο αποσιωπήθηκε γιατί τα φράγκα βουλώνουν ΜΜΕ κ εξαγοράζουν δικαστές κ κυβερνήσεις, όμως η μασονία της εν λόγω αλυσίδας φαστ φουντ, τον εκδικηθηκε όσο δεν πάει!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει