Ένας 27χρονος από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια οργώνει τις ΗΠΑ ώστε να δωρίσει το σπέρμα του σε μια στρατιά γυναικών που λαχταρούν το γενετικό του υλικό.

Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον ο Kyle, ο οποίος ονειρεύεται να έχει πολλά παιδιά, δεν αγαπά όμως τη μονογαμία. Και φοβάται και τα διαζύγια!

Κι έτσι ήδη από το 2014 άρχισε να διαφημίζει το σπέρμα του σε ιστοσελίδα μικρών αγγελιών (Craigslist), βρίσκοντας ένα μεγάλο τελικά κοινό για τις υπηρεσίες του.

Μετά την πρώτη πετυχημένη τεχνητή γονιμοποίηση που έγινε με τη βοήθειά του, η φήμη για το «δυνατό του σπέρμα» διαδόθηκε και σύντομα κατακλυζόταν από εκατοντάδες αιτήματα γυναικών.

«Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά δεν θέλω τη σχέση … Θα πήγαινα σε τράπεζα σπέρματος, αλλά το όλο πράγμα μοιάζει πολύ ψυχρό. Ήθελα μεγαλύτερη συναισθηματική εμπλοκή», λέει ο νεαρός λογιστής, «το σπέρμα μου είναι πολύ καλύτερο από αυτό στις τράπεζες σπέρματος, καθώς είναι πιο δυνατό και φρέσκο κατά τη δωρεά, την ίδια ώρα που είναι και δωρεάν».

«Σύγχρονος Ιησούς» δηλώνει, καθώς «είμαι πολύ γενναιόδωρος και δοτικός, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος πως είμαι εβραίος, όπως εβραίος ήταν και ο Χριστός». Σήμερα έχει 18 παιδιά και άλλες 7 εγκυμοσύνες στα σκαριά, αν και λέει πως τα 6 από αυτά έχουν συλληφθεί με κανονική σεξουαλική επαφή.

Αποκαλύπτει πάντως πως ποτέ του δεν έχει κάνει σεξ ως απόλαυση, πάντα υπήρχε μια εγκυμοσύνη στο προσκήνιο: «Κάποιες γυναίκες δεν θέλουν να συλλάβουν με τεχνητή γονιμοποίηση, καθώς δεν θέλουν να χάσουν χρόνο και πιστεύουν πως θα είναι αποτελεσματικότερο αν γίνει με τον πατροπαράδοτο τρόπο».

Όσο γι’ αυτόν, «μου αρέσει η φυσική γονιμοποίηση, καθώς έτσι τις μαθαίνω καλύτερα και φτιάχνουμε ισχυρούς δεσμούς». Ο Kyle έχει γνωρίσει 4 παιδιά του από κοντά, αλλά για όλα μαθαίνει νέα από τις μαμάδες τους. Ακόμα και σελίδα έχει φτιάξει στο Facebook με τις μητέρες και τα παιδιά του, ώστε να ανταλλάσσουν εμπειρίες και απόψεις.

«Είμαστε σαν μια μικρή σύγχρονη οικογένεια», λέει, αποκαλώντας τα παιδιά του «αδέρφια». Για τις ανάγκες της τεκνοποίησης έχει βρεθεί από το Τέξας και το Κάνσας ως το Κολοράντο και την Αλάσκα, καθώς τα έξοδα μετακίνησής του τα πληρώνουν οι υποψήφιες μητέρες.

Πλέον προγραμματίζει ταξιδάκια τεκνοποίησης στη Χαβάη, το Ντουμπάι, την Αυστραλία, την Αγγλία και τον Καναδά, καθώς είναι πάρα πολλές αυτές που ζητούν τις υπηρεσίες του.

«Το απολαμβάνω και δεν έχω σκοπό να σταματήσω», λέει αυτός…