Ονειρευόσασταν από πάντα να αποσυρθείτε σε ένα ερημικό νησί και να απολαύσετε τη ζωή σας στη φύση; Εντάξει μπορεί να μην είναι στις Κυκλάδες, όμως προσφέρει αμοιβή 20.373 στερλινών!

Για κάποιους ίσως είναι η ιδανική δουλειά! Να γίνουν «μάνατζερ» ενός πανέμορφου και ακατοίκητου νησιού στη Σκοτία.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα ζήσει σε ένα γραφικό εξοχικό δίπλα σε ένα μεσαιωνικό μοναστήρι, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Εντάξει, δε θα είναι εντελώς μόνος καθώς υπάρχει ακόμη ένα άτομο προσωπικό, με τον οποίο θα μοιράζεται το σπίτι από το Μάρτιο μέχρι τον Οκτώβριο κάθε χρόνο.

Το μοναδικό μαγαζί που υπάρχει στο Inchcolm είναι ένα μαγαζί με είδη δώρων στη Μονή.

Εκπρόσωπος του ιστορικού μνημείου ανέφερε ότι ο μάνατζερ θα πρέπει να φέρει φαγητό μαζί του και να προγραμματίζει τα γεύματά του. Το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο. Διαθέτει μπάνιο με ζεστό νερό, πλυντήριο ρούχων και ηλεκτρικές συσκευές.

Οι δύο κάτοικοι του νησιού θα πρέπει να αγοράζουν πόσιμο νερό και τρόφιμα από την ενδοχώρα. Βέβαια, η σύνδεση στο διαδίκτυο δεν είναι και πάρα πολύ καλή… αλλά η επαφή με τη φύση ίσως αντισταθμίσει την έλλειψη!

Και δε θα είστε και τόσο μόνοι… Κάθε χρόνο επισκέπτονται το νησί περίπου 20.000 τουρίστες, ενώ διοργανώνονται και γάμοι στα ερείπια του μοναστηριού.

Ο τελευταίος μάνατζερ έμεινε στο πόστο του δύο χρόνια.