Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται, πλέον, ο 59χρονος καθολικός ιερέας Σομπρίνο Βαλντέτσι Πικάντο ο οποίος παραπλανούσε δεκάδες πιστές στην επαρχία Γκόιας στην Βραζιλία πείθοντάς τες ότι ο καλύτερος τρόπος για να λάβουν τη Θεία Λειτουργία ήταν μέσω του… σπέρματός του.

«Μας είχε πείσει ότι ο Θεός θα έμπαινε στις ζωές μας μέσα από το στόμα μας. Πολλές φορές, μετά τη λειτουργία, ο πάστορας μάς έπαιρνε στο πίσω δωμάτιο και μας ζητούσε να του κάνουμε στοματικό έρωτα μέχρι να βγει το Άγιο πνεύμα από μέσα του μέσω της εκσπερμάτισης» δήλωσε ένα από τα θύματά του.

Ο 59χρονος συνελήφθη την ώρα που «έτριβε τα γεννητικά του όργανα στο πρόσωπο μιας ντόπιας εμπόρου», όπως χαρακτηριστικά περιγράφει ο επίτροπος της επαρχίας Ντενίζ Πινχέιρο. Με αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με τον Πινχέιρο, προσπαθούσε να πείσει το θύμα του ότι θα πάνε καλύτερα οι δουλειές της.

«Δεν αντιστάθηκε στην σύλληψη, ενώ κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο αστυνομικό τμήμα δήλωσε πως σκοπεύει να συνεχίσει το έργο του στην φυλακή» είπε ο επίτροπος.