Ο Πούτιν διόρισε πρώην πρωταθλητή του kickboxing κυβερνήτη της Καλμίκια

Πρόκειται για την περιοχη στην οποία ζει ο μοναδικός βουδιστικός λαός της Ευρώπης


ΚΟΣΜΟΣ
22:57
20/03/2019
Ο Πούτιν διόρισε πρώην πρωταθλητή του kickboxing κυβερνήτη της Καλμίκια
loading

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διόρισε σήμερα στην θέση του κυβερνήτη της Δημοκρατίας της Καλμίκια, στην οποία ζει ο μοναδικός βουδιστικός λαός της Ευρώπης, τον 38χρονο Μπατού Χάσικοφ, πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή του Kickboxing.

O Χάσικοφ πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Δημοκρατία της Καλμίκια, που είναι υποκείμενο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, έχει πρωτεύουσα την πόλη Ελίστα και το έδαφος της καλύπτεται κυρίως από στέπα και είναι αραιοκατοικημένο.

Ο Μπατού Χάσικοφ, όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Πανεπιστημίου της Μόσχας, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ο Μπατού Χάσικοφ έχει αναδειχθεί επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο kickboxing, έχει αρκετές διακρίσεις σε άλλες πολεμικές τέχνες, μεταξύ των οποίων το σάμπο και την πάλη.

Τον Μάρτιο του 2008 εξελέγη βουλευτής στη Καλμίκια και το 2012 έγινε μέλος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (άνω βουλή) εκπροσωπώντας σ’ αυτό τη Δημοκρατία της Καλμίκια, ενώ το 2017 ο αθλητής, με διεθνείς διακρίσεις, έγινε σύμβουλός του προέδρου του οργανισμού της Ρωσικής Νεολαίας.

Ο Χάσικοφ έχει παίξει σε έξι ρωσικές κινηματογραφικές ταινίες μεταξύ των οποίων «η Μάχη με την σκιά Ν2 : η ρεβάνς», «Η Μάχη με την σκιά 3D: Ο τελευταίος γύρος» «Τα κόκκινα βουνά» και «Ο πολεμιστής».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει