Η 30χρονη Jessica Shaw ήταν μια γυναίκα σε άμεση επαφή με τη σεξουαλικότητά της, καθώς χαιρόταν τον έρωτα τουλάχιστον 6 φορές την ημέρα.

Πριν από 1,5 χρόνο αναγκάστηκε όμως να υποβληθεί σε υστερεκτομή, κάτι που κατέστρεψε, όπως λέει, την ερωτική της ζωή, καθώς δεν έχει κάνει έκτοτε σεξ.

Από τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν και υποβλήθηκε στην εγχείρηση για να αντιπαρατεθεί με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, δεν νιώθει πια την ίδια δίψα για σεξ και, όπως ισχυρίζεται, φταίει το γεγονός ότι έχει περιοριστεί η γυναικεία της αυτοπεποίθηση.

Μητέρα 4 παιδιών και νοσοκόμα στο επάγγελμα, η γυναίκα από το Γιορκ της Αγγλίας λέει ακόμα πως ο καρκίνος της ήταν η αιτία χωρισμού από την τελευταία της σχέση, καθώς περιόρισε δραστικά τη λίμπιντό της.

Πλέον είναι καθαρή και υγιής, για την ώρα όπως λέει, φοβάται όμως να ανακτήσει το πάθος της για την ερωτική επαφή: «Το σεξ ήταν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Πάντα μου άρεσε να έχω τις προσωπικές μου στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπώ, το να μην μπορώ πλέον να κάνω σεξ είναι λοιπόν πολύ δύσκολο για μένα … Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ήταν η διάγνωση αυτή που με οδήγησε στον χωρισμό από τη σχέση μου».

Η Jessica διαγνώστηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας τον Μάιο του 2017, τρεις μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της. Από τον Οκτώβριο του 2018 είναι και πάλι υγιής, έχει απωλέσει όμως ένα από τα πράγματα που αγαπά περισσότερο στη ζωή…