Ένας 51χρονος δικηγόρος από το Σικάγο ζήλεψε την αγάπη που έτρεφε η γυναίκα του προς τα δυο της τσιουάουα και αποφάσισε να την εκδικηθεί επιχειρώντας να τα σκοτώσει.

Το απόγευμα της Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου, έπειτα από έναν «ομηρικό» καβγά που είχαν οι δυο τους στο αυτοκίνητο, ο Jerald Jeske άρπαξε τα κλειδιά της συζύγου του, την οποία μάλιστα λίγο νωρίτερα είχε  χαστουκίσει, επέστρεψε στο διαμέρισμά τους που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας και πέταξε τα δύο σκυλάκια από το μπαλκόνι!

«Αγαπάς αυτά τα σκυλιά περισσότερο απ’ ό,τι αγαπάς εμένα… Θα τα σκοτώσω», είχε πει στη σύζυγό του πριν προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του.

Το ένα τσιουάουα, ηλικίας 16 χρόνων, σκοτώθηκε ακαριαία ενώ το άλλο, ονόματι Flo, επέζησε από την πτώση, αλλά εξαφανίστηκε και δεν έχει εντοπιστεί μέχρι τώρα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ανέφερε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στην εφημερίδα Chicago Tribune.

Ο 51χρονος δικηγόρος συνελήφθη με την κατηγορία της κακομεταχείρισης ζώων και οδηγήθηκε στη φυλακή της Κομητείας Κουκ με την εγγύηση να έχει οριστεί στα 10.000 δολάρια.