Σοκ έχει προκαλέσει στο Ντιτρόιτ η αυτοκτονία της μετεωρολόγου του τηλεοπτικού σταθμού WJBK-TV, Jessica Starr, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη την Πέμπτη 13/12.

Ο θάνατος της αποδίδεται σε αυτοκτονία, όπως ανέφερε στη NY Post εκπρόσωπος από το γραφείο του ιατροδικαστή της Κομητείας του Όκλαντ.

H 35χρονη μετεωρολόγος από το Νόβι του Μίσιγκαν, άφησε πίσω της τον σύζυγό της Dan και τα δύο της παιδιά, τον 5χρονο Noah και την 3χρονη Riley.

Τον Οκτώβρη η Starr υποβλήθηκε σε επέμβαση στα μάτια και είχε μιλήσει ανοιχτά για την πορεία της ανάρρωσής της.

«Ο γιατρός είπε ότι μπορεί να πάρει έως και τρεις μήνες ώστε να αισθανθώ 100% καλά. Χρειάζομαι τις προσευχές και τις ευχές όλων σας γιατί είναι δύσκολος ο δρόμος», ανέφερε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook στις 13 Νοεμβρίου.

Ήταν η πρώτη της μέρα στη δουλειά μετά την επιστροφή της από την επέμβαση.

Την επομένη ωστόσο ενημέρωσε τους φίλους στα social media πως θα χρειαστεί επιπλέον χρόνο για ανάρρωση.

«Εχθές ήταν μια δύσκολη μέρα για μένα. Ήθελα πραγματικά να επιστρέψω στη δουλειά αλλά χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να αναρρώσω. Παρακαλώ να με σκέφτεστε αυτή τη δύσκολη περίοδο», έγραψε στο τελευταίο της tweet.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που μοιραζόταν προσωπική της ιστορία με τους τηλεθεατές. Το 2015 και ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της, μίλησε για μια οδυνηρή επιστολή που έλαβε από κάποιον που την κατηγορούσε για το βάρος που είχε πάρει.

«Είμαστε εκτεθειμένοι και θα πρέπει να είμαστε σκληρόπετσοι για να είμαστε στα media. Είναι και αυτό κομμάτι της έκθεσης και είμαι ok με αυτό. Μπορεί να μην σας αρέσουν τα μαλλιά σήμερα, είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Μπορεί να μη σας αρέσει το μακιγιάζ ή τα ρούχα. Δεν με ενοχλεί. Αλλά έλαβα μια χειρόγραφη επιστολή που ανέφερε πως δείχνω σαν να ετοιμάζομαι να γεννήσω ελέφαντα και ρωτούσε “μήπως έφτασε η ώρα να πάρεις άδεια μητρότητας;”. Νομίζω ότι αυτό ξεπέρασε το όριο», είχε πει τότε σύμφωνα με το σταθμό…