Η πεθερά ζήτησε από την οικογένεια να πληρώσει… ρεφενέ το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Ζητά 19 ευρώ το κεφάλι για να απολαύσουν όλοι μαζί το οικογενειακό γεύμα


ΚΟΣΜΟΣ
22:11
27/11/2018
Η πεθερά ζήτησε από την οικογένεια να πληρώσει… ρεφενέ το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
1
loading

Τα Χριστούγεννα είναι η κατεξοχήν οικογενειακή γιορτή, όπου όλοι εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους που είναι και πάλι μαζί.

Μόνο που φαίνεται πως αυτή η αλτρουιστική γενναιοδωρία υποχωρεί στις μέρες μας, όπως μας υπενθυμίζει μια βρετανή πεθερά που ζητά από όλους 19 ευρώ για να πληρωθεί ρεφενέ το οικογενειακό γεύμα.

Η κουβέντα ξεδιπλώθηκε στο βρετανικό φόρουμ Mumsnet, διχάζοντας τον κόσμο: «Είμαι παράλογη που πιστεύω πως πρέπει να ζητάς από την οικογένεια να πληρώνει για το χριστουγεννιάτικο γεύμα; Ο σύντροφός μου μου είπε μόλις πως η μαμά του, με την οποία θα περάσει το χριστουγεννιάτικο γεύμα, είπε πως θέλει 17 λίρες [19 ευρώ] το κεφάλι από κείνον!».

Η κοπέλα είπε πως θα περάσει τις γιορτές με τη δική της φαμίλια, όπου δεν στοιχίζει τίποτα να τρώνε όλοι μαζί. «Μπορώ να δω και τις δύο πλευρές εδώ και είναι σκληρή δουλειά και μπορεί να γίνει πολύ ακριβό, αλλά αυτή δεν αντιμετωπίζει ακριβώς οικονομικό πρόβλημα»…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Δεν το βρίσκω κ τόσο κακό αν δεν μπορεί να πληρώσει η γυναίκα

    Πολλές φορές πάμε σε ένα σπίτι φίλων η οικογένεια κ πάμε κ κάτι εμείς για να απαλαξουμε τον άλλον από την πολύ κούραση κ τα έξοδα....... Εκτός άμα η πεθερά το κάνει γιατί είναι τσιγκουνιά.... Πάντως κ στις δύο περιπτώσεις υπάρχει ποιο όμορφος τρόπος να το πεις... Να πω ότι είμαι νύφη... Όχι πεθερα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει