Μια τουλάχιστον ιδιαίτερη στιγμή έπιασε ο φακός σε πτήση που προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, όταν μια μαύρη γυναίκα ξεσπά δηλαδή σε ρατσιστικό παραλήρημα κατά ενός επίσης μαύρου επιβάτη.

Ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια διαδέχονται το ένα το άλλο, καθώς μοιάζει εκτός εαυτού. Όσο άκουγε μάλιστα τους διπλανούς να χασκογελούν, τόσο ανέβαζε τους τόνους. Εκείνος ακούγεται μια στο τόσο να ανταπαντά, η φωνή του πνίγεται όμως από τη μαινάδα που δεν συνειδητοποιεί προφανώς πως τα μειωτικά σχόλια για τη μαύρη φυλή πλήττουν και την ίδια.

Εκείνος σε μια απέλπιδα προσπάθεια να την κάνει να σταματήσει, την προειδοποιεί πως υπάρχουν και παιδιά στην πτήση, αν και δεν θα μπορούσε να την ενδιέφερε λιγότερο. Αυτή δεν έχει δικά της παιδιά, του λέει, κι έτσι δεν τη νοιάζουν τα παιδιά των άλλων. Ούτε και στις συστάσεις της αεροσυνοδού συμμορφώνεται και οι αυτόπτες δήλωσαν πως το ξέσπασμά της κράτησε για περισσότερο από μία ώρα.

Ξέρουμε ότι όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος ήρθαν και τη μάζεψαν, δεν γνωρίζουμε όμως τι έγινε τελικά με το περιστατικό…