Οι πελάτες ενός εστιατορίου στην Τασκούμπια της Αλαμπάμα έπαθαν σοκ όταν είδαν έναν ημίγυμνο άνδρα να πέφτει από την ψευδοροφή του καταστήματος, έπειτα από αποτυχημένη απόπειρα ληστείας.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 4/11 και σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για τον 27χρονο Wesley Glenn Bost, από το Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα. Ο νεαρός που όπως δείχνει και σχετικό βίντεο φορούσε μόνο τα εσώρουχά του, σκόρπισε τον πανικό στο κατάστημα πριν απομακρυνθεί, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Τασκούμπια, Tony Logan, ο 27χρονος βρισκόταν κατά πάσα πιθανότητα υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Απ’ όσα είναι σε θέση να γνωρίζουν οι αρχές, ο επίδοξος ληστής προσπάθησε να παραβιάσει το γραφείο του εστιατορίου που βρίσκεται πάνω από τη σάλα εστίασης, μέσω της οροφής στην οποία απέκτησε πρόσβαση μέσα από την τουαλέτα.

Στάθηκε ωστόσο άτυχος καθώς η ψευδοροφή δεν άντεξε και κατέρρευσε με αποτέλεσμα να προσγειωθεί πάνω σε ένα τραπέζι.

Βγαίνοντας από το εστιατόριο επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο που τον περίμενε ένας άλλος ύποπτος που ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί. Αργότερα παράτησαν το όχημα σε ένα μέρος και συνέχισαν με τα πόδια. Και οι δύο παραμένουν ασύλληπτοι με τον Bost να καταζητείται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ληστεία.

«Έχουμε το αυτοκίνητο, τον αριθμό άδειας οδήγησης και την ταυτότητά του, τα οποία βρήκαμε στο παντελόνι τζιν που άφησε μέσα στο κατάστημα», δήλωσε στους Daily Times ο επικεφαλής της αστυνομίας, Tony Logan εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι σύντομα και οι δύο θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν.

«Είμαστε χαρούμενοι που όλοι είναι καλά – κανείς δεν τραυματίστηκε» δήλωσε εκπρόσωπος του μαγαζιού στο Fox News.