Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο Μινσκ της Λευκορωσίας, όταν ένας 40χρονος άνδρας σε έξαλλη κατάσταση, έκοψε και πέταξε το δάχτυλό του στη μάνατζερ!

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος ζήτησε να αγοράσει με πίστωση ένα καινούργιο κινητό. Ωστόσο η υπεύθυνη καταστήματος που τον εξυπηρετούσε διαπίστωσε πως εκκρεμούσαν δόσεις από προηγούμενο κινητό που είχε αγοράσει και έτσι αρνήθηκε να συνάψει νέα συμφωνία μαζί του.

Αφού διευθέτησε τις οικονομικές εκκρεμότητες που είχε, ζήτησε και πάλι να αποκτήσει το κινητό που είχε βάλει στο μάτι με πίστωση, όμως και αυτή τη φορά η απάντηση που εισέπραξε από τη διευθύντρια του καταστήματος ήταν αρνητική καθώς θεωρήθηκε πως δεν είναι και ο πλέον αξιόπιστος πελάτης.

Σε έξαλλη κατάσταση ο 40χρονος, αποχώρησε από το κατάστημα και επισκέφθηκε κοντινό σούπερ μάρκετ. Βίντεο από το σύστημα ασφάλειας τον δείχνει να αγοράζει ένα κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια να το βγάζει από τη συσκευασία, να βάζει το χέρι του στο πάτωμα και να κόβει το μικρό του δάχτυλο!

«Πήρε το κομμένο δάχτυλο, επέστρεψε στο κατάστημα κινητής και το πέταξε στο πρόσωπο της μάνατζερ που αρνήθηκε να του πουλήσει ένα κινητό», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα και έφυγε από το κατάστημα. Η μάνατζερ ήταν σοκαρισμένη από το περιστατικό, ενώ ο 40χρονος στην κατάθεσή του στην αστυνομία είπε πως με αυτόν τον τρόπο ήθελε να πάρει εκδίκηση για το γεγονός ότι τον εξαπάτησαν καθώς αρνήθηκαν να του πουλήσουν καινούργιο κινητό.

Αν, μάλιστα, το ήξερε από την αρχή, όπως είπε, δεν θα πλήρωνε το χρέος που είχε.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ είπε πως ο άνδρας βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και πως στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για κλοπές.