Για έναν ολόκληρο χρόνο η αστυνομία του Νιου Τζέρσεϊ έψαχνε να βρει τον άνθρωπο που γέμιζε τους δρόμους της πόλης με λερωμένα πάμπερς.

Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε τελικά να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει επί το έργον τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 21/10.

Πρόκειται για τον 68χρονο William Friedman ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία του Franklin Township, εντοπίστηκε να σε μια διαδρομή να αδειάζει ένα φορτίο με λερωμένες πάνες στο δρόμο.

Στην απολογία του ανέφερε πως καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017 πετούσε πάνες γεμάτες περιττώματα του εγγονού του σε διάφορες τοποθεσίες στο Franklin Township. Το ακόμα πιο εξοργιστικό βέβαια είναι ότι το θεωρούσε αστείο, όπως ο ίδιος είπε!

Η αστυνομία ανέφερε στον 68χρονο πως αυτό που έκανε κάθε άλλο παρά αστείο ήταν, καθώς τον περασμένο Ιούνιο ένας οδηγός μοτοσυκλέτας τραυματίστηκε όταν γλίστρησε πατώντας πάνω στις σακούλες με τα λερωμένα πάμπερς που είχε αδειάσει μέσα στο δρόμο.

Ο Friedman κατηγορείται για παρακώλυση μετακινήσεων, ενώ του έχουν επιβληθεί ένα σωρό πρόστιμα και κλήσεις.

Το αστυνομικό τμήμα του Franklin Township συνεχάρη τον αστυνόμο Moretti για την δουλειά του κάνοντας μάλιστα και ένα χιουμοριστικό σχόλιο στο Facebook: «Ήταν μια σκ… δουλειά, αλλά κάποιος έπρεπε να την κάνει!!!».