Ένας Ινδός το πήρε απόφαση πως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και κλείστηκε σε κλινική αποτοξίνωσης.

Και η διάγνωση των ειδικών έκρινε πως είναι πράγματι εθισμένος στο… Netflix! Κάτι που μετατρέπει αναγκαστικά την υπόθεσή του στην πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση της ειδικής αυτής κατηγορίας εθισμού.

Αυτό μας λέει η καθημερινή ινδική εφημερίδα «The Ηindu» πως ήταν η εκτίμηση των ψυχιάτρων για τον 26χρονο άντρα που έβλεπε περισσότερες από 7 ώρες τη μέρα Netflix, εφτά μέρες τη βδομάδα, για μια περίοδο έξι μηνών.

Το ιατρικό team δήλωσε στην εφημερίδα πως ο άντρας υποφέρει από μια πληθώρα συμπτωμάτων, όπως πόνο στα μάτια, κόπωση, φριχτές αϋπνίες και άλλα πολλά. Την υπόθεσή του ανέλαβε προσωπικά το Εθνικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και Νευροεπιστημών, που τον έκλεισε σε ειδική κλινική αποτοξίνωσης στην Μπανγκαλόρ.

Ο δρ Manoj Kumar Sharma είπε ακόμα πως στράφηκε στο Netflix επειδή είχε χάσει τη δουλειά του και ήθελε να αποφύγει την πιεστική πραγματικότητα: «Ήταν μια μέθοδος να ξεφύγει. Έτσι μπορούσε να ξεχάσει τα προβλήματά του και να αποκομίσει άμεση ευχαρίστηση από αυτό»…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.