Η νυχτερινή βάρδια για τους αστυνομικούς στο τμήμα της πόλης  Καρνατάκα στην Ινδία, ήταν ήρεμη και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα θα ακολουθήσουν.

Ξαφνικά από την είσοδο μπαίνει ένας άνδρας, ο οποίος κρατάει στα χέρια του ένα σάκο. Τον αφήνει στο πάτωμα και μπροστά στα έντρομα μάτια των αστυνομικών, βγάζει από μέσα το κεφάλι της γυναίκας του!

Οι αστυνομικοί παθαίνουν σοκ και προσπαθούν να ηρεμήσουν τον εμφανώς εξαγριωμένο άνδρα, του φέρνουν ένα ποτήρι νερό, του ζητάνε να βάλει ξανά στο σάκο το κομμένο κεφάλι και να τους εξηγήσει τι έχει συμβεί.

«Αυτή είναι η Ρούπα, η γυναίκα μου που της έδωσα όλη μου την αγάπη και με απάτησε» είπε ο άνδρας και έδειξε στους αστυνομικούς το κομμένο κεφάλι που κρατούσε από τα μαλλιά!

Ο 35χρονος άνδρας ομολόγησε το έγκλημα και είπε ότι θα τους υποδείξει και την τοποθεσία όπου είχε αφήσει το ακέφαλο πτώμα.

Στη συνέχεια τους εξήγησε πως αποφάσισε να δολοφονήσει τη γυναίκα του όταν την είδε με τον εραστή της. Ο δράστης είπε επίσης, ότι είχε πάρει μέχρι και δάνειο για τη σύζυγό του, η οποία στη συνέχεια έδωσε τα χρήματα στον εραστή της.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου ο δράστης φαίνεται κάποια στιγμή να βγάζει και μια ματσέτα, προφανώς το όπλο του εγκλήματος, με τους αστυνομικούς να του ζητάνε να την βάλει πίσω στο σάκο. Στη συνέχεια και λίγο πριν τη σύλληψη του δράστη το βίντεο διακόπτεται.