Οι πελάτες σουπερμάρκετ της αλυσίδας Asda στην Αγγλία δεν πίστευαν αυτό που ζούσαν.

Είχαν χαλάσει οι φωτεινοί σηματοδότες κοντά στην έξοδο του πάρκινγκ, κάνοντάς το να φρακάρει κυριολεκτικά και να επικρατήσει το αδιαχώρητο.

Κάποιοι μάλιστα, βλέποντας τα τρόφιμα να χαλάνε στο πορτμπαγκάζ, πήραν τις σακούλες στα χέρια και επέστρεψαν στο σπίτι με το λεωφορείο. Μερικοί επανήλθαν μάλιστα μετά από 4 ώρες για να μαζέψουν το όχημά τους, μόνο και μόνο για να αντικρίσουν το ίδιο ακριβώς μποτιλιάρισμα.

Το πρόβλημα προκλήθηκε από έργα οδοποιίας έξω ακριβώς από το πάρκινγκ του πολυώροφου σουπερμάρκετ στο βρετανικό Γκλόστερ κατά τις μεσημεριανές ώρες. Όσοι διαμαρτυρήθηκαν στη διοίκηση του σουπερμάρκετ, πήραν απάντηση πως δεν μπορούσαν να παρέμβουν εξαιτίας της νομοθεσίας, ενώ όσοι απευθύνθηκαν στον δήμο ενημερώθηκαν πως δεν ήταν δική του αρμοδιότητα.

«Όταν απευθύνθηκα στο Υπουργείο Μεταφορών», λέει η εγκλωβισμένη ντόπια Sarah Sawyer, «μου είπαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παρά να ελέγξουν τα φανάρια. Το αποτέλεσμα ήταν πως κανείς δεν ήταν πρόθυμος να δώσει τη λύση».

Άλλος πάλι, ο Sean Pearce, είπε πως και στην αστυνομία αντίστοιχη αντιμετώπιση βρήκε όταν τηλεφώνησε, «καθώς περίμενα 30 λεπτά και μίλησα μετά με κάποιον που κατέγραψε απρόθυμα το περιστατικό»…