Έξαλλος ο Λαβρόφ με τις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ στη Ρωσία για την υπόθεση Σκριπάλ

«Δεν έχετε ούτε ένα στοιχείο που να τεκμηριώνει αυτά που ισχυρίζεστε», είπε στον Πομπέο


ΚΟΣΜΟΣ
20:55
10/08/2018
Έξαλλος ο Λαβρόφ με τις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ στη Ρωσία για την υπόθεση Σκριπάλ
1
loading

Με κατηγορηματικό τρόπο αποδοκίμασε τις νέες αμερικανικές κυρώσεις, οι οποίες επιβλήθηκαν με βάση τις δήθεν πληροφορίες που σχετίζονται με την λεγόμενη υπόθεση Σκριπάλ, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Αμερικανό ομόλογο του Μάικ Πομπέο.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών στην συνομιλία που είχε με τον Αμερικανό ομόλογο του, η οποία έγινε με πρωτοβουλία της αμερικανικής πλευράς, υπογράμμισε ότι «ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η Μεγάλη Βρετανία, ούτε οποιαδήποτε άλλη χώρα στο διάστημα που επακολούθησε μετά το συμβάν στο Σάλσμπερι δεν παρουσίασε ούτε ένα στοιχείο που να τεκμηριώνει παρόμοιους ισχυρισμούς».

Λαβρόφ και Πομπέο, συμφώνησαν επίσης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ, να συνεχίσουν τον διάλογο σε όλα τα θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για την Μόσχα και την Ουάσιγκτον.

Συζήτησαν επίσης μια σειρά διεθνών θεμάτων ζητήματα, μεταξύ των οποίων η κατάσταση στη Συρία καθώς και άλλα ζητήματα τα οποία συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης των προέδρων της Ρωσίας και των ΗΠΑ στο Ελσίνκι στις 16 Ιουλίου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Adiafthorospromitheas1

    Ανεξαρτήτως τι.πιστεύει κανείς για τη Ρωσία, αυτή η υπόθεση είναι για γέλια! Χωρίς ούτε ένα στοιχείο τα γεράκια βάζουν εμπόδια στην πολιτική Τραμπ για προσέγγιση των δυο υπερδυναμεων

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει