Ο Freddy Sharp, ένας τοξικομανής από την ηλικία των 13 ετών, περιγράφει στο φακό της κάμερας την εμπειρία του και τη συναισθηματική κατάσταση στην οποίο υποβλήθηκε όταν έκανε χρήση μιας ισχυρότατη μορφής του ναρκωτικού LSD, ονόματι «άλατα μπάνιου».

Το συγκλονιστικό βίντεο παρουσιάζει τον Sharp να σπαρταράει, να κάνει φρικιαστικές γκριμάτσες και να τραγουδάει στον εαυτό του, μετά τη λήψη του ισχυρού ναρκωτικού.

Το ιατρικό προσωπικό είχε δέσει τον 27χρονο για λόγους ασφαλείας και όταν των ρώτησαν που βρίσκεται, εκείνος δεν μπορούσε να απαντήσει.

Τα «άλατα μπάνιου» είναι το ίδιο ναρκωτικό που πιστεύεται ότι είχε πάρει ο «κανίβαλος του Μαϊάμι», Rudy Eugene, όταν έτρωγε το πρόσωπο του άστεγου άνδρα.

Έχοντας επιζήσει την υπερβολική δόση του ισχυρού ναρκωτικού, ο Sharp από το Τεννεσί, μίλησε στο CNN, ισχυριζόμενος πως είχε ψευδαισθήσεις και νόμιζε πως τον διακατείχε ο Jason, ο πρωταγωνιστής της ταινίας τρόμου «Παρασκευή και 13».

«Τρόμαξα πάρα πολύ. Ένιωθα μέσα μου σαν κακοποιός. Ήταν η πιο σκοτεινή εμπειρία μου. Είμαι χρήστης από την ηλικία των 13 και ποτέ μου δεν ένιωσα κάτι παρόμοιο», δήλωσε στο CNN ο 27χρονος.

Τα «άλατα μπάνιου» ή το «νέο LSD» πωλείται στους δρόμους ως υποκατάστατο της κοκαΐνης και περιέχει αμφεταμίνες και συγκεκριμένα τη χημική ουσία methylenedioxypyrovalerone.

Οι χρήστες του συγκεκριμένου ναρκωτικού ισχυρίζονται ότι δεν νιώθουν πόνο, αλλά βιώνουν παράνοια, παραισθήσεις, σπασμούς και ψυχωτικά επεισόδια.

«Πρόκειται για ένα ισχυρό ναρκωτικό, καθώς συνδυάζει την επιθετικότητα και τη παράνοια της μεθαμφεταμίνης, με τις ψευδαισθήσεις του LSD. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απρόβλεπτη και ψυχωτική συμπεριφορά», τονίζει ο Paul Adams, ιατρός στο νοσοκομείο Jackson Memorial Hospital του Μαϊάμι.

Τα τοξικολογικά αποτελέσματα θα καθορίσουν εάν ο Rudy Eugene βρισκόταν υπό την επήρεια του συγκεκριμένου ναρκωτικού, όταν έφαγε το πρόσωπο του 65χρονου άστεγου άνδρα.