Οι δρόμοι είναι το κατεξοχήν πεδίο εκνευρισμού και άσχημων συμπεριφορών. Η κίνηση, η ψυχολογική κατάσταση των οδηγών και όλων των επιβατών σε οχήματα και ΜΜΜ κάνουν το μίγμα αρκετά εκρηκτικό. Καβγάδες, λεκτικοί και σωματικοί, είναι ένα καθημερινό φαινόμενο, ενώ αρκετοί συμπολίτες μας μεταμορφώνονται όταν βρίσκονται στη θέση του οδηγού.

Όταν ωστόσο αποφασίσει κάποιος να ξεκινήσει έναν καβγά, καλό θα ήταν να σκεφτεί δύο πράγματα. Το πρώτο είναι πως… δεν πρέπει να ξεκινήσει τον καβγά έτσι και αλλιώς. Αν ωστόσο η διαμάχη είναι αναπόφευκτη θα μπορούσε να κρίνει τους συσχετισμούς δύναμης. Οι δύο Βρετανοί πρωταγωνιστές της παρακάτω ιστορίας δεν έκαναν τίποτα από τα δύο και το μετάνιωσαν οικτρά.

Σε βίντεο που μετέδωσε η Daily Mail φαίνεται από κάμερα αυτοκινήτου ένα περιστατικό τσαμπουκά σε δρόμο με όχι ευτυχή κατάληξη. Ο οδηγός του μεσαίου αυτοκινήτου κόρναρε. Οδηγός και συνοδηγός του πρώτου οχήματος δεν το εκτίμησαν. Ο πρώτος πήρε ένα ρόπαλο και επιτέθηκε στο δεύτερο αμάξι. Ατύχησε όμως καθώς ο οδηγός του ήταν μαχητής MMA. Με μία γροθιά, ο πρώτος βγαίνει νοκ άουτ.

Εναντίον του οδηγού ορμά και ο συνοδηγός και ακολουθεί σύντομη αναμέτρηση καθώς ο οδηγός του δεύτερου οχήματος τον αναισθητοποίησε τον με μία λαβή στο λαιμό.