Σε μπελάδες έβαλε την αστυνομία του Χονγκ Κονγκ η κοσμηματοπώλης Caroline Gruosi-Scheufele καθώς ξέχασε δαχτυλίδι αξίας σχεδόν 1,2 εκατ. ευρώ, στην τουαλέτα ξενοδοχείου!

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, είχε βγάλει το δαχτυλίδι για να πλύνει τα χέρια της και στη συνέχεια έφυγε, ξεχνώντας το πίσω. Επέστρεψε 7 μόλις λεπτά αργότερα έχοντας συνειδητοποιήσει ότι κάτι ξέχασε και το δαχτυλίδι είχε κάνει φτερά.

Το δαχτυλίδι ήταν σχεδιασμένο από την αλυσίδα Chopard που διευθύνει η ίδια μαζί με τον αδελφό της. Αποτελείται από ένα σμαράγδι 16.83 καρατίων που βρίσκεται τοποθετημένο μεταξύ δύο διαμαντιών, ενώ άλλα 674 μικρότερα διαμάντια διακοσμούν το υπόλοιπο τμήμα του δαχτυλιδιού. Η τιμή του φτάνει τα 1.197.000 ευρώ.

Η αστυνομία του Χονκ-Κονγκ, χειρίζεται την υπόθεση σαν να πρόκειται για κλοπή ενώ περίπου 48.000 ευρώ προσφέρονται ως αμοιβή σε όποιον το επιστρέψει.

Η Caroline Gruosi-Scheufele βρίσκονταν στο Χονκ Κονγκ με αφορμή τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος της αλυσίδας, ενώ πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με την Ούμα Θέρμαν βάση του οποίου η διάσημη ηθοποιός θα φοράει κοσμήματα της εταιρείας.