Οι αρετές ενός καλού βιογραφικού είναι αυταπόδεικτες, όλοι μας προσπαθούμε όμως να στριμώξουμε όσα περισσότερα γίνεται εντός του καταλήγοντας με μακρινάρια που δεν διαβάζονται.

Είναι όμως που το βιογραφικό σημείωμα είμαι η ταυτότητά μας, ο τρόπος με τον οποίο θα έρθει ο άγνωστος σε επαφή μαζί μας και το θέλουμε όσο πιο αναλυτικό γίνεται.

Μόνο που παρά τις διαφοροποιήσεις και τις διαφορετικές στρατηγικές ή συνταγές, όλοι οι ειδικοί συμφωνούν πως τα μεγάλα CV είναι αποτρεπτικά. Κανείς δεν θέλει να διαβάζει τρεις σελίδες για το τι κάνατε στο Δημοτικό ή τις… εξωσχολικές δραστηριότητές σας.

AP_633156726892

Πώς να βάλετε όμως όλα αυτά σε μία μόνο σελίδα. Τη λύση έχει ο ειδικός στη σύνταξη βιογραφικών σημειωμάτων, η Novoresume, η οποία για να δείξει τον συλλογισμό της πήρε το βιογραφικό του δισεκατομμυριούχου οραματιστή Elon Musk και χώρεσε τη δεκάχρονη καριέρα του και όλες τις βασικές πληροφορίες που τον αφορούν σε ένα κομψό και εξόχως δυναμικό κείμενο. Μίας σελίδας!

flnfnfsefsdfsegrjfgfmfg1

Κι αν χώρεσαν τα αστρονομικά επιτεύγματα του Elon σε μία σελίδα, πιθανότατα χωρούν και τα δικά μας. Το «λιγότερο είναι περισσότερο» είναι η νέα τάση στα βιογραφικά. Ανοίξτε λοιπόν το Word και ξεσκονίστε το πολυκαιρισμένο CV σας…