Του κόλλησαν το δάχτυλο του ποδιού… στο χέρι!

Έκοψε τον αντίχειρά του κάνοντας εργασίες ξυλουργικής


ΚΟΣΜΟΣ
12:19
02/12/2011
Του κόλλησαν το δάχτυλο του ποδιού... στο χέρι!
3
loading

Ο αντίχειρας του αριστερού χεριού του 29χρονου James Byrne είναι κάπως πιο μεγάλος από αυτόν του δεξιού. Κι αυτό γιατί στην πραγματικότητα είναι… το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του!

Ο νεαρός πατέρας ενός παιδιού έκοψε τον αντίχειρά του στην προσπάθειά του να πριονίσει ένα κομμάτι ξύλο τον περασμένο Δεκέμβρη.

Οι γιατροί προσπάθησαν να συγκολλήσουν το δάχτυλό του στο χέρι, αλλά παρά τους μήνες θεραπείας που ακολούθησε η ροή του αίματος στο δάχτυλό του δεν ήταν φυσιολογική, ούτε όταν τοποθέτησαν επάνω του… βδέλλες!

Τότε οι χειρουργοί που τον παρακολουθούσαν του πρότειναν μια ασυνήθιστη επέμβαση, κατά την οποία θα αφαιρούσαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του για να το τοποθετήσουν στο αριστερό του χέρι! Του είπαν ότι το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετώπιζε θα ήταν ότι για λίγο καιρό θα επηρεαζόταν η ισορροπία του!

Ο James υποβλήθηκε στην επέμβαση τον περασμένο Σεπτέμβρη και τώρα, δύο μήνες μετά ο «νέος του αντίχειρας» «λειτουργεί» κανονικά. Μάλιστα, του έχει δώσει και το παρατσούκλι… «Toby».

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό, αλλά η χειρουργική ομάδα και οι νοσηλεύτριες έκαναν φανταστική δουλειά. Με πρόσεξαν πάρα πολύ. Τον κουνάω κανονικά. Δεν μπορώ να τον λυγίσω ακόμη, αλλά ελπίζω ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Είναι μεγάλη ανακούφιση το γεγονός ότι θα μπορέσω να επιστρέψω στη δουλειά σύντομα» λέει ο ίδιος.

«Οι άνθρωποι αντιδρούν διαφορετικά όταν τους λέω τι έκανα. Μερικοί το βρίσκουν αστείο, άλλοι αηδιάζουν. Ο γιος μου το βρίσκει καταπληκτικό, το έδειξε και στους συμμαθητές του και… έγινε για λίγο καιρό ο “celebrity” της παιδικής χαράς!» προσθέτει.


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar narcan

  Δεν είναι καθόλου σπάνια σαν χειρουργική επέμβαση, γίνεται συχνά και στην Ελλάδα από Πλαστικούς Χειρουργούς. Είναι ένας από τους πολλούς τρόπους αποκατάστασης του αντίχειρα που είναι το πιο σημαντικό δάκτυλο του χεριού, αφού λόγω του ότι είναι αντιτακτός σε σχέση με τα άλλα δάκτυλα, επιτρέπει την σύλληψη αντικειμένων

 2. avatar rotonta

  Τώρα το μόνο που μένει είναι να μη το κόψει ξανά!

  1. avatar ιλιοβ

   γιατι? εχει και αλλο ποδι!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει