Δύο γονείς βρέθηκαν νεκροί από «υπερβολική δόση ναρκωτικών» όταν η μόλις 7 χρονών κόρη τους, είπε στους δασκάλους της ότι δεν μπορούσε να τους ξυπνήσει και ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ο 26χρονος Christopher Dilly και η 25χρονη Jessica Lally βρέθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, σύμφωνα με τις οποίες πιθανόν να ήταν νεκροί για μέρες.

Ένα 9 μηνών κοριτσάκι, ένα 3χρονο αγοράκι κι ένα επίσης 5 ετών αγόρι που ζούσαν στο σπίτι τους στην Πενσυλβάνια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις. Τα τέσσερα παιδιά ζούσαν με τους γονείς τους στο ίδιο σπίτι. αλλά τίποτα δεν είχε αποκαλυφθεί μέχρι η μεγαλύτερη κόρη να αναφέρει στους δασκάλους της τι συνέβαινε.

Οι αστυνομικοί βρήκαν πολλά στοιχεία χρήσης ναρκωτικών μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας. αλλά η υπόθεση βρίσκεται ακόμη υπό έρευνα και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η αιτία θανάτου τους. Ωστόσο, τοπικά μέσα αναφέρονται σε θάνατο λόγω υπερβολικής χρήσης ηρωίνης, όπως μεταδίδει η Mirror.

Πριν από μερικούς μήνες, μια γυναίκα που πιστεύεται ότι είναι αδερφή της 25χρονης είχε μοιραστεί στο διαδίκτυο μια σειρά από φωτογραφίες που υποτίθεται ότι είχαν ληφθεί στην προηγούμενη κατοικία του ζευγαριού. Η ίδια είχε δημοσιεύσει τις φωτογραφίες για να κάνει γνωστές τις συνθήκες στις οποίες ζούσαν τα παιδιά και να ληφθούν μέτρα για την προστασία και την ασφάλειά τους.

Ισχυρίζεται επίσης ότι τα παιδιά της αδερφής της έχουν ιατρικά και αναπτυξιακά προβλήματα που προκλήθηκαν από τους τοξικομανείς γονείς τους. Ο πατέρας μάλιστα είχε συλληφθεί στο παρελθόν στο πλαίσιο ερευνών για ναρκωτικά, αλλά αργότερα είχε αφεθεί ελεύθερος.

overdose1 overdose2 overdose3 overdose4 overdose5 overdose6 overdose7 overdose8 overdose9 overdose10 overdose11 overdose13