Ο μικρός Theodore Laing από το Λονδίνο έχει ένα γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα με μαθήματα χορού και υποκριτικής που κοστίζει στους γονείς του περίπου 1.300 λίρες το μήνα.

Ο λόγος; Οι γονείς του θέλουν να προετοιμάσουν το έδαφος για να γίνει μια διασημότητα και να χτίσει ένα «brand», όπως λένε, μέχρι να μεγαλώσει.

Ο 33χρονος πατέρας του, Steffan, ο οποίος είχε πάει σε δραματική σχολή και ελπίζει και ο ίδιος να γίνει διάσημος, έχει μια επιχείρηση ραπτικής και αναφέρει ότι ο γιος του θα ξεκινήσει το δικό του εμπορικό σήμα μόδας. Όπως αποκαλύπτουν στη βρετανική Daily Mail, εκείνος και η νεαρή σύζυγός του, ουσιαστικά επενδύουν στην «οικοδόμηση μιας μάρκας» πριν την προγραμματισμένη καριέρα του γιου τους.

«Ο Theo έχει μεγαλώσει υπερβαίνοντας τις προσδοκίες μας σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στις τέχνες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο σχέδιο, στον κινηματογράφο και στο χώρο του μόντελινγκ. Η ικανότητά του να σχετίζεται με τα σύγχρονα μέσα και τις αναδυόμενες ευκαιρίες μάρκετινγκ, του έχει δώσει μια θέση στη γραμμή της μόδας, της μουσικής, του YouTube και του χορού», λέει ο πατέρας του.

Οι γονείς του 8χρονου έχουν δημιουργήσει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα με το οποίο το παιδί προετοιμάζεται να γίνει διάσημο και αποκτά τις δεξιότητες που θεωρούν οι δικοί του ότι είναι απαραίτητες. Αυτό φυσικά τούς κοστίζει αρκετά χρήματα, πράγμα που όμως δεν τους απασχολεί, αρκεί να πετύχουν το στόχο τους.

Ισχυρίζονται βέβαια ότι δεν θέλουν το παιδί να χάσει την αθωότητά του γι’ αυτό κάνει και πράγματα που κάνουν όλα τα παιδιά της ηλικίας του. Ο 8χρονος μιλώντας για τη ζωή του, λέει ότι είναι πολυάσχολo, ότι βρίσκεται πάνω από το μέσο στις επιδόσεις στην τάξη και ότι τα χρήματα των γονιών του είναι αφιερωμένα στις δραστηριότητες, την επιτυχία και την εκπαίδευσή του.

slusa1 slusa2 slusa3 slusa4 slusa5 slusa6 slusa7 slusa8 slusa10 slusa11 slusa12 slusa13