Δύο ιδιοκτήτες Ferrari τράκαραν τα αυτοκίνητά τους, όταν ο ένας από τους δύο έκανε έναν ελιγμό για να αποφύγει ένα σκυλί στο δρόμο.

Τα ιταλικά σπορ αυτοκίνητα που κοστίζουν πάνω από 220.000 ευρώ καθένα, κινούνταν στο δρόμο μια πόλης στην Κίνα, όταν το μπροστινό αυτοκίνητο ξαφνικά φρέναρε στη θέα του σκύλου που περπατούσε αμέριμνος στο δρόμο.

Την ώρα που προσπάθησε, λοιπόν, να το αποφύγει, το αυτοκίνητο έπεσε σε μια μπάρα στο κέντρο του δρόμου στέλνοντας ένα τμήμα από τα σίδερα στην άλλη πλευρά του δρόμου, πάνω σε ένα ταξί.

Ο δεύτερος οδηγός της Ferrari που ακολουθούσε, ήταν επίσης αδύνατο να αντιδράσει στο ξαφνικό φρενάρισμα και προκάλεσε ζημιά όχι μόνο στον ίδιο, αλλά και σε άλλα τρία οχήματα τα οποία ακολουθούσαν. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι οι οδηγοί των δύο Ferrari, οι οποίοι ήταν κοντά στην ηλικία των 30 ετών, ήταν ήρεμοι μετά το ατύχημα και δεν είχαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Παρά την προσπάθεια όμως του οδηγού να φρενάρει, τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει τον σκύλο ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από τη σύγκρουση των οχημάτων. Η τοπική αστυνομία η οποία διερεύνησε το συμβάν και είδε βίντεο από κάμερες ασφαλείας κατέληξε ότι οι οδηγοί των πανάκριβων οχημάτων δεν έφταιγαν. Ο έλεγχος για πιθανή μέθη ήταν επίσης αρνητικός, ενώ δεν οδηγούσαν με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής Sun, οι ασφαλιστικές εταιρείες που καλύπτουν τα οχήματα θα κληθούν να πληρώσουν πάνω από 115.000 ευρώ για την επισκευή του κάθε οχήματος. Κατά το συμβάν δεν υπήρξαν τραυματισμοί πεζών, ενώ δεν έχει εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του σκύλου.

nintchdbpict3 nintchdbpict2 nintchdbpict1 nintchdbpict4