Με ένα μήνυμα στο Twitter ευχαρίστησε όλους όσους της συμπαραστέκονται μετά το θάνατο του συζύγου της Víctor Barrio σε ταυρομαχία στην ισπανική πόλη Τερουέλ, το Σάββατο.

Ο λόγος για την Raquel Sanz, σύζυγο του 29χρονου Víctor Barrio, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν ο ταύρος τον εμβόλισε στο θώρακα κατά τη διάρκεια ταυρομαχιών στην ισπανική πόλη.

tayroam3

Μάλιστα, ο θάνατός του μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση σοκάροντας τους τηλεθεατές από άκρη σε άκρη της Ισπανίας.

tayroam1

«Σας ευχαριστώ όλους. Δεν μπορώ να σας απαντήσω. Δεν έχω λόγια. Η ζωή μου χάθηκε. Δεν έχω δύναμη, όμως, σας ευχαριστώ», έγραψε η Raquel Sanz, η οποία είναι δημοσιογράφος και εκπρόσωπος του Λαϊκού Κόμματος του Μαριάνο Ραχόι στην Σεπούλβεδα.

tayroam4

Μάλιστα η ίδια προ ημερών είχε προωθήσει την μοιραία ταυρομαχία μέσω αναρτήσεών της στο Διαδίκτυο, ενώ ήταν μία από τους αυτόπτες μάρτυρες του θανάτου του συζύγου της.

«Έχετε σχέδια για το ερχόμενο Σάββατο, 9 Ιουλίου; Ελάτε στο Τερουέλ. Το ετήσιο φεστιβάλ τους είναι πολύ γνωστό και συναγωνίζεται με το Σαν Φερμίν (φεστιβάλ ταυρομαχιών στην Παμπλόνα). Και πάνω από όλα συμμετέχει και ο Víctor Barrio», έγραψε η Sanz.

tayroam6

Η Raquel Sanz, παντρεύτηκε με τον Víctor Barrio το 2014. Ήταν υποψήφια δήμαρχος της Σεπούλβεδα, ενώ είχε διατελέσει αντιδήμαρχος.

tayroam5

Το δημαρχείο της περιοχής εξέφρασε τη θλίψη του για το περιστατικό σε μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα του, στο οποίο ανέφερε: «Το δημαρχείο της Σεπούλβεδα και το προσωπικό του εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για το θάνατο του ταυρομάχου και κατοίκου της πόλης, Víctor Barrio. Η Σεπούλβεδα θα σε θυμάται για πάντα».

tayroam2

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε, όμως, και ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, σε ανάρτησή του στο Twitter, στην οποία έγραφε: «Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του Víctor Barrio τον ταυρομάχο που πέθανε σήμερα στο Τερουέλ. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».