Η 29χρονη Stacy Sanchez από την Καλιφόρνια κατηγορείται για ανθρωποκτονία ενός πεζού οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, τη Δευτέρα.

methaysdan6

Η γυναίκα επέστρεφε μεθυσμένη από ένα πάρτι και σύμφωνα με μάρτυρες, η Sanchez χτύπησε τον πεζό γύρω στις 06.20 το πρωί στο Oceanside και στη συνέχεια σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οδήγησε ακόμη ενάμισι χιλιόμετρο έχοντας το θύμα κολλημένο πάνω στο αυτοκίνητό της και μάλιστα στη θέση του συνοδηγού. Οι αυτόπτες μάρτυρες την είδαν στη συνέχεια να παρκάρει το αυτοκίνητό της και να συνεχίζει με τα πόδια.

methaysdan1

Η ίδια συνελήφθη λίγο αργότερα ενώ δεν είναι γνωστό ακόμη αν το θύμα το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο είναι άνδρας ή γυναίκα.

methaysdan2

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα φέρεται να χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ από την πρόσκρουση, έσπασε το γυαλί και σφηνώθηκε στη θέση του συνοδηγού. Οι αναφορές κάνουν λόγο για οδήγηση σε πολύ υψηλές ταχύτητες ενώ ένας μάρτυρας ανέφερε μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό:

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πραγματικά όσα θέλω να πω. Βλέποντας κάτι τέτοιο από κοντά ο ίδιος μπορώ να πω ότι είναι ένα είδος τραυματισμού και για μένα».

methaysdan3

Ένας άλλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι φοβερό! Δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μια ιστορία σαν αυτή. Ήταν τόσο περίεργο αυτό το γεγονός ώστε δεν θα μπορούσα να φανταστώ κανένα σενάριο που θα μπορούσε να το προκαλέσει».

methaysdan4

Η 29χρονη κατηγορείται τώρα για ανθρωποκτονία και μάλιστα υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ποσότητα που έχει καταναλώσει είναι φανερό από το γεγονός ότι έγινε όλο το συμβάν και εκείνη συνέχισε την πορεία της επί ενάμισι χιλιόμετρο χωρίς να αντιληφθεί τι έχει συμβεί.

methaysdan5