Όταν η Heather Whitten ανέβασε στο προφίλ της, στο Facebook αυτή την εικόνα με τον σύζυγό της, δεν φανταζόταν ποτέ την αντίδραση του Facebook κι ότι αυτό θα επέλεγε να την «κατεβάσει» και μάλιστα όχι μόνο μία φορά.

Η εικόνα δείχνει τον άνδρα της, Thomas, να κρατάει αγκαλιά το γιο του στο μπάνιο πριν από κάποια χρόνια, αλλά το Facebook, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, θεώρησε ότι η εικόνα «παραβιάζει» τους κανόνες της κοινότητας. Η Heather η οποία είναι φωτογράφος έγραψε στο Facebook ότι τράβηξε τη φωτογραφία το Νοέμβριο του 2014, όταν ο γιος τους, ο Fox ηλικίας σχεδόν ενός έτους αρρώστησε και είχε εξαντληθεί. Όταν αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει δηλητηρίαση από σαλμονέλα.

Ωστόσο πριν από αυτό ο πατέρας του, το είχε πάει στο μπάνιο για να του κάνει ένα ζεστό ντους σε μια προσπάθεια να τον ησυχάσει. «O Thomas είχε περάσει αρκετές ώρες στο ντους μαζί του, προσπαθώντας να κρατήσει τον πυρετό του χαμηλά και να σταματήσει για λίγο τον εμετό και τη διάρροια που τον ταλαιπωρούσαν. Ήταν μια ισχυρή στιγμή για εμάς ως γονείς. Όπως κάθισα στο ντους με τους δύο αυτούς απέναντί μου, ήμουν απλά συγκλονισμένη με τη σκηνή μπροστά μου. Αυτός ο άνθρωπος. Αυτός ο σύζυγος και σύντροφος και πατέρας. Ήταν τόσο υπομονετικός και τόσο τρυφερός και τόσο ισχυρός με το μικροσκοπικό γιο μας στην αγκαλιά του. Διαβεβαίωνε τον Fox, ότι θα είναι όλα εντάξει και ότι ο ίδιος θα αναλάβει τη φροντίδα του. Ήταν τόσο σταθερός και τόσο ειλικρινής», αναφέρει η μητέρα του θέλοντας να εξηγήσει πόσο σημαντική ήταν γι’ αυτούς η εικόνα και ποιος είναι ο λόγος που τη δημοσίευσαν στο Facebook το οποίο όμως έκρινε ότι πρέπει να αποσυρθεί από αυτό.

Το ζευγάρι δημοσίευσε ξανά την εικόνα στο Facebook και έχει και πάλι χιλιάδες αντιδράσεις και likes, ενώ ελπίζει ότι αυτή τη φορά το κοινωνικό δίκτυο δεν θα τη διαγράψει. Κάποιοι γονείς έκαναν και σχόλια λέγοντας πόσο τρυφερή εικόνα είναι και ότι αντανακλά αυτά που κάνουν καθημερινά οι γονείς για τα παιδιά τους.

father2

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.