Ο… ρομαντικός άνδρας είχε ξοδέψει 35.000 δολάρια για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του αγοράζοντας ένα πανάκριβο δαχτυλίδι.

Ωστόσο, πριν από την πρόταση, σε ένα ταξίδι του στη Νέα Υόρκη σκέφτηκε να περάσει μια πιο ανέμελη νύχτα κάνοντας «one night stand».

Και κάπου εκεί αρχίζουν τα προβλήματα καθώς η κοπέλα του one night stand έφυγε μαζί με το δαχτυλίδι. Τα πλάνα από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες του ξενοδοχείου δείχνουν τον άνδρα και την κοπέλα να πηγαίνουν στο δωμάτιό του, ενώ αυτή η γυναίκα δεν είναι αυτή που έχει σχέση και στην οποία σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου. Το ζευγάρι μιλάει για λίγο στο λόμπι του ξενοδοχείου και στη συνέχεια πηγαίνουν στο δωμάτιο του ακριβού ξενοδοχείου στο Μανχάταν.

bagged_land4_2860212a

Αφού πέρασε η νύχτα, ο άνδρας ο οποίος είχε αφήσει το ακριβό δαχτυλίδι αρραβώνων στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο ήδη έμενε ξύπνησε και ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη. Τόσο το δαχτυλίδι όσο και το κορίτσι «είχαν βγάλει φτερά». Ντροπιασμένος αλλά και αρκετά εκνευρισμένος ο άνθρωπος αναγκάστηκε να αναφέρει το συμβάν στην αστυνομία για να το διερευνήσει και εκείνοι ονόμασαν την κοπέλα του one night stand ως τη βασική ύποπτη για την απώλεια του ακριβού κοσμήματος. Η αστυνομία μάλιστα αναφέρει ότι ψάχνει για μια γυναίκα που «έκλεψε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων από το δωμάτιό του 43χρονου στο Standard Hotel, που βρίσκεται στο δρόμο 848 Washington».

bagged_land2_2860210a

Δόθηκε μάλιστα στη δημοσιότητα ένα βίντεο με την ομιλία στο λόμπυ ώστε να είναι πιο ευδιάκριτα τα χαρακτηριστικά της γυναίκας. Ταυτόχρονα βέβαια με αυτό η αστυνομία αν μη τι άλλο καλύπτει την απιστία του άνδρα και το πρόσωπό του είναι θολωμένο. Δεν είναι γνωστό αν εκτός από το δαχτυλίδι, ο 43χρονος έχει χάσει και τη σύντροφό του μετά το περιστατικό…