Προς πώληση βγαίνει ο χώρος όπου λειτουργούσαν δημόσιες τουαλέτες στο ανατολικό Λονδίνο και τα χρήματα που ζητούνται ξεπερνούν το 1,3 εκατομμύρια ευρώ!

Η υπόγεια τουαλέτα πωλείται ως χώρος όπου μπορεί να λειτουργήσει εστιατόριο ή μπαρ, έχει εμβαδό περίπου 56 τετραγωνικά μέτρα και χώρο για έως 60 πελάτες.

Η τουαλέτα είχε ήδη μετατραπεί σε κέντρο διασκέδασης ονόματι Public Life στην αρχή της δεκαετίας του 2000 αλλά ο χώρος έκλεισε το 2012 από τις τοπικές αρχές λόγω καταγγελιών για αντικοινωνική συμπεριφορά των θαμώνων, χρήση ναρκωτικών και προβλήματα στην αδειοδότησή του, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Independent.

jdvhgs1

Έκτοτε οι τουαλέτες- νυχτερινό κέντρο έμειναν κλειστές και πλέον επιστρέφουν στην αγορά ως χώρος «απροσδόκητος και γοητευτικός» που θα μπορούσε να αποτελέσει μια «φανταστική ευκαιρία» για τους αγοραστές του.

Οι πρώην τουαλέτες βρίσκονται απέναντι από την αναδιαμορφωμένη αγορά Spitalfields Market και την παρακείμενη εκκλησία.

Σύμφωνα με τον Guardian οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς η τιμή που ζητείται ξεπερνά τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ- τρεις φορές υψηλότερη από την αξία του το 2000, την τελευταία φορά που πιστεύεται πως πουλήθηκε.

Αν όντως οι τουαλέτες μετατραπούν σε μπαράκι, θα είναι η απάντηση του ανατολικού Λονδίνου στο μπαρ «Ladies and Gentlemen» του Κεντ, που λειτουργεί σε υπόγειο χώρο πρώην δημόσιων τουαλετών.

jdvhgs2