Περισσότερα από 100.000 δολάρια κατάφερε να συγκεντρώσει το Ομογενειακό Ταμείο στην Αυστραλία για την οικονομική ενίσχυση των πλημμυροπαθών του του Κουϊνσλαντ, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και πολλές ελληνικές οικογένειες.

Το ποσό συγκεντρώθηκε σε εκδήλωση του Ομογενειακού Ταμείου Έκτακτων Αναγκών (OTEA), στην κατάμεστη αίθουσα της Κυπριακής Κοινότητας Σίδνεϊ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης της Νέας Νότιας Ουαλίας Ιωάννης Χατζηστέργος, ο ύπατος αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας Ιωάννης Ιακώβου, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι παροικιακών Οργανισμών και εκατοντάδες ομογενείς.

Ο πρόεδρος του Ομογενειακού Ταμείου Έκτακτων Αναγκών Μιχάλης Χριστοδούλου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ενώ ο  Συντονιστής του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού Ωκεανίας και Άπω Ανατολής, υπό την αιγίδα του οποίου τελεί το Ομογενειακό Ταμείο, Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στο ιστορικό ίδρυσης του Ταμείου  και στις μέχρι σήμερα δραστηριότητές του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.