Ένας άνδρας εμφανίστηκε εντελώς γυμνός και συμμετείχε σε καβγά στον δρόμο έξω από συναυλία του Κάνιε Γουέστ, και όλα καταγράφηκαν σε βίντεο.

Το TMZ δημοσίευσε πλάνα που δείχνουν τον άνδρα να χτυπά και να κλωτσά έναν άλλο άνδρα, ενώ παρακολουθούσαν περαστικοί. Ένας άνδρας με κίτρινο γιλέκο προσπάθησε να παρέμβει.

Ο καβγάς έγινε δίπλα σε ένα pedicab, δηλαδή ένα τρίκυκλο όχημα που λειτουργεί σαν ποδήλατο-ταξί, στο οποίο μπορούν να κάθονται επιβάτες ενώ ο οδηγός κινεί το όχημα με πεντάλ. Δεν είναι σαφές αν ο οδηγός ή οι επιβάτες του pedicab εμπλέκονταν στον καβγά.

Ο Κάνιε Γουέστ εμφανιζόταν στο SoFi Stadium στο Inglewood της Καλιφόρνια για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, ενώ η συναυλία αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με τα φώτα.

Ο ράπερ είχε ακόμη μια συναυλία στο ίδιο στάδιο την επόμενη μέρα, οπότε όσοι έχουν εισιτήρια πρέπει να είναι προσεκτικοί στην είσοδο και έξοδο, για να μην συναντήσουν ξανά τον γυμνό καβγατζή του δρόμου.