Ένας 17χρονος ράπερ από τη Βιρτζίνια, ο Rylo Huncho, πέθανε την περασμένη εβδομάδα με τραγικό τρόπο, αφού αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, ενώ προσπαθούσε να γυρίσει ένα μουσικό βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 17χρονος μουσικός βιντεοσκοπούσε τα stories του στο Instagram και έκανε ένα μοιραίο λάθος που του κόστισε τη ζωή. Ο έφηβος παίζει με ένα όπλο και κάποια στιγμή απενεργοποιεί την ασφάλειά του, το στρέφει στο κεφάλι του και ένα πράσινο λέιζερ τον σημαδεύει. Ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός, η κάμερα φεύγει από τα χέρια του και το βίντεο ολοκληρώνεται.

Η Αστυνομία της Βιρτζίνια δεν κατονόμασε τον ράπερ, αλλά επιβεβαίωσε ότι «ένας 17χρονος πέθανε από τραύμα στο κεφάλι του, το οποίο προκλήθηκε κατά λάθος από όπλο». Σύμφωνα με πληροφορίες της Dailymail, μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μέλη της οικογένειάς του δημιούργησαν ένα Gofundme σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν 15.000 δολάρια, για να αντεπεξέλθουν στα έξοδα της κηδείας. «Η θεία μου έχασε πρόσφατα τον 17χρονο γιο της», έγραψαν συγγενείς. «Ήταν ο μονάκριβος γιος της! Τον μεγάλωσε μόνη της, αλλά τον φρόντιζε όσο καλύτερα μπορούσε», είπαν και πρόσθεσαν: «Προσπαθούμε όλοι να καταλάβουμε γιατί το έκανε αυτό».

Ένας ξάδερφός του, που δημιούργησε τη σελίδα, ανέφερε ότι ο θάνατός του ήταν ατύχημα και η οικογένεια εξακολουθεί να προσπαθεί να κατανοήσει τις συνθήκες που οδήγησαν στο τραγικό συμβάν.

Ο Rylo Huncho, όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα, ήταν ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός καλλιτέχνης ραπ από την πολιτεία της Βιρτζίνια, ο οποίος, συγκέντρωνε περισσότερους από 25.000 ακόλουθους στο Instagram. Οι αναρτήσεις του έχουν γεμίσει με μηνύματα από συλλυπητήρια, αν και υπάρχουν και κάποιοι που δεν πιστεύουν ότι ο 17χρονος έχει πεθάνει.