Ένα νιόπαντρο ζευγάρι είχε τη στιγμή της ζωής του στον γάμο του στις αρχές Μαρτίου. Ο εορτασμός ήταν πραγματικά τόσο διασκεδαστικός που η νύφη, Aubrey Day, ανυπομονούσε να τρέξει για να ξεκινήσει τη νέα της ζωή με τον σύζυγό της, μόνο που κατά την έξοδό της άρπαξε τον λάθος άντρα!

Σε ένα viral βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο TikTok, η Day φαίνεται να τρέχει και να ζητωκραυγάζει μέσα από ένα πλήθος καλεσμένων, που σχεδόν σέρνουν έναν άνδρα με κοστούμι, πιάνοντάς τον από τον καρπό… «Διασκεδάζαμε και χορεύαμε. Νομίζω ότι αυτό το βίντεο το περιγράφει κάπως αυτό», είπε η Day στο κανάλι «Fox News Digital». Η Day και το άλλο της μισό ζουν στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. «Διασκεδάσαμε τόσο πολύ, που μπερδεύτηκα κι έτρεξα έξω με άλλο άτομο».

Το συγκεντρωμένο πλήθος παρακολουθούσε την ενθουσιασμένη νύφη, ώσπου σταμάτησαν τελείως και κάποιος φώναξε: «Περίμενε! Έκανες λάθος». «Ήταν απλώς μέσα στο πλήθος», είπε η Day για τον καλεσμένο του γάμου, JT. «Τα βεγγαλικά μας έπεφταν “βροχή”. Πηδούσαμε, διασκεδάζοντας τόσο πολύ και σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή ότι έπρεπε να τρέξουμε. Νόμιζα ότι έπιασα το χέρι του άντρα μου».

@_its_skysky

When you exit your wedding with the wrong man #weddingexit #weddingtunnel @Aubrey Anna Miller @Jt @emma voigt

♬ original sound – Oh_hi_its_sky

Η νύφη γύρισε στον άντρα με τον οποίο ήταν χέρι-χέρι και γέλασε υστερικά από τη γκάφα της…

«Νομίζω ότι απλώς σκέφτηκε ότι ήταν το πιο αστείο λάθος που έγινε ποτέ», είπε η Ντέι για τον JT. Ο JT είναι ένας συνεργάτης του γαμπρού, του Brandon. «Συναντηθήκαμε ξανά με τον JT και πεθάναμε στα γέλια», είπε η Day. «Τον ρώτησα “γιατί το έκανες;» κι εκείνος απλά γέλασε, λέγοντας: «Μόλις με έπιασες από το χέρι και συνέχισες να με σέρνεις, σκέφτηκα ότι αυτό θα δημιουργούσε μια υπέροχη φάση».

Το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 600.000 προβολές, δείχνει τη Ντέι που τρέχει με χαρά πίσω, για να βρει τον πραγματικό γαμπρό. Η Ντέι είπε ότι ο Μπράντον χόρευε ακόμα και αγνοούσε εντελώς την ανοησία που συνέβη στις σκάλες, σύμφωνα με τη «New York Post».

Η βραδιά τελείωσε με τους αληθινούς νεόνυμφους να γελούν και να φεύγουν με ένα καρότσι του γκολφ. Το ζευγάρι φτιάχνει το σπίτι του προς το παρόν, αλλά ελπίζει να επισκεφθεί την Αγία Λουκία το καλοκαίρι για μήνα του μέλιτος.